@Chanel
@Chanel
01|09|2017 16:22
SHARE
LOOK BY CHANEL

Ο... αρχαιοελληνικός αέρας της Anna Mouglalis στη Μόστρα, με υπογραφή Chanel!


Οπως σε κάθε κόκκινο χαλί, έτσι και σε αυτό του 74ου Φεστιβάλ της Βενετίας, περπάτησαν γυναίκες με σέξι, λαμπερές αλλά και ιδιαίτερες και άκρως σικάτες εμφανίσεις. 

Μια από αυτές και της Anna Mouglalis η οποία περπάτησε στη Μόστρα  με... γαλλοελληνικό αέρα, τιμώντας τη διπλή καταγωγή της!

Η Γαλλίδα ηθοποιός με το ελληνικό επώνυμο, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία αλλά πάντα αναφέρεται στην ελληνική καταγωγή που έχει από την πλευρά του πατέρας της, επέλεξε μια δημιουργία με γαλλική υπογραφή, ενός εμβληματικού γαλλικού οίκου, της CHANEL, το οποίο ήταν από την συλλογή Cruise 2017/18 που παρουσίασε ο Karl Lagerfeld πριν μερικούς μήνες και είχε αρχαιο-ελληνικές αναφορές! 

Το φόρεμα δεν άφηνε καμία αμφιβολία για τη CHANEL υπογραφή του: Τουίντ, μίνι, σε αποχρώσεις του γκρι, με το φερμουάρ στο μπροστινό του μέρος να είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Μια ζώνη ασορτί με το φόρεμα και χρυσές λεπτομέρειες έκανε το αποτέλεσμα ακόμη πιο σικάτο. Ενα εξολοκλήρου CHANEL λουκ. 

@Chanel
@Chanel

Η Anna Mouglalis φίνα, με διακριτικό μακιγιάζ, και αυτό με προϊόντα Chanel, που αναδείκνυε τα όμορφα χαρακτηριστικά της δίνοντάς της την απαραίτητα λάμψη για το κόκκινο χαλί!

@Chanel
@Chanel