Κινηματογραφική λάμψη στη νέα καμπάνια της Swarovski με την Κarlie Kloss | 0 bovary.gr
Κινηματογραφική λάμψη στη νέα καμπάνια της Swarovski με την Κarlie Kloss | 0 bovary.gr
SWAROVSKI

Κινηματογραφική λάμψη στη νέα καμπάνια της Swarovski με την Κarlie Kloss


Δέκα χρόνια λαμπερής πορείας στο χώρο του κοσμήματος γιορτάζονται με μια καμπάνια με χολιγουντιανή αίγλη.

Η Swarovski επέλεξε την Karlie Kloss ως κεντρικό πρόσωπο για τη νέα καμπάνια της.

Η σαγηνευτική ομορφιά της Κarlie Kloss -που είναι παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου κοσμημάτων- μαγνητίζει τον φωτογραφικό φακό. Η λάμψη των κοσμημάτων συναντιέται με την λάμψη του σούπερμοντελ και το αισθητικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

H Swarovski συνεργάζεται με τον σχεδιαστή Jason Wu (ο οποίος είναι και πολύ καλός φίλος της Karlie Kloss) για τη νέα καμπάνια και φαίνεται ότι το σούπερμοντελ αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον σχεδιαστή.

«Σχεδίασα αυτή τη συλλογή έχοντας στο μυαλό μου μια γυναίκα δυνατή, σοφιστικέ και αισθησιακή. Η καμπάνια είναι αρκετά αισθησιακή και φωτογραφήθηκε η Karlie Kloss που είναι μούσα μου εδώ και καιρό και πολύ καλή μου φίλη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής στο WWD.

H «κινηματογραφική» φωτογράφιση έχει την υπογραφή του αξιόλογου Barnaby Roper.

Το styling της Karlie Kloss για την φωτογράφιση επιμελήθηκε ο αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue, Εdward Enniful. Η Karlie Kloss ποζάρει στην φωτογράφιση με ένα θεαματικά εντυπωσιακό statement κολιέ από πράσινα, πορτοκαλί και κίτρινα κρύσταλλα. Εξαιρετικά classy και glamorous, ενώ και το δαχτυλίδι που φορά το σούπερμοντελ κλέβει την προσοχή μας.

H καμπάνια για το φθινόπωρο του 2017 θα περιλαμβάνει εκπληκτικά κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, bracelets και clutch. Ολοκληρωμένη η καμπάνια θα προβληθεί τον Σεπτέμβριο.

 

TAGS