Getty Images
Getty Images
02|09|2017 12:52
SHARE
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΝΙΑ

Η βασίλισσα Ράνια έγινε 47 και όλοι μιλούν για το εκπληκτικό της στιλ


Ακούμε πολύ συχνά πώς η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και η βασίλισσα Λετισία της Ισπανίας έχουν συμβάλλει όσο κανείς στην αλλαγή του προσώπου της βασιλικής μόδας.

Τότε το μυαλό μας πηγαίνει σε μια άλλη «βασίλισσα του στιλ» που ίσως αξίζει να της δώσουμε λίγη περισσότερη προσοχή. Είναι η βασίλισσα Ράνια Αλ Αμπντουλάχ της Ιορδανίας, η οποία την Πέμπτη έκλεισε τα 47.

Από τότε που παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Αμπντουλάχ το 1993, η Ράνια κατάφερε να συνδυάσει τέλεια τις ενδυματολογικές επιταγές και παραδόσεις της χώρας, με το δικό της προσωπικό στιλ.

Η Ράνια έδινε ήδη μαθήματα στιλ σε δημόσιες εμφανίσεις, όταν η Κέιτ Μίντλετον, άφηνε δειλά δειλά τα τζιν για να κάνει είσοδο στο παλάτι του Μπάκιγκχαμ. Nude γόβες, μεσάτα φορέματα και έξυπνα παλτό την συνόδευαν από τις αρχές κιόλας του 2000.

 

 

Οι αγαπημένες της ετικέτες περιλαμβάνουν τους μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους -Valentino, Dior, Armani- καθώς και δροσερές, αντισυμβατικές επιλογές για μια βασίλισσα -Victoria Beckham- αλλά και πολλά ονόματα της Μέσης Ανατολής.

apimages
apimages

Το πιο ωραίο με τη Βασίλισσα Ράνια -εκτός του ότι είναι fashion icon- είναι ότι μπορείτε να ακολουθήσετε το προσωπικό της στιλ μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ενώ η Κέιτ και η Λετίσια επιλέγουν να μοιράζονται λίγες φωτογραφίες της ζωής τους κι αυτές από δημόσιες εκδηλώσεις, η @QueenRania ενημερώνει τους 3,6 εκατομμύρια fan της σε εβδομαδιαία βάση, μοιράζοντας νέες φωτογραφίες από τις «αποδράσεις» με τα 4 παιδιά της, καθώς και την αδιάκοπη εργασία της για τη βελτίωση της εκπαίδευσης και της ιατρικής περίθαλψης της Ιορδανίας. 

apimages
apimages

Πρόκειται για μια στρατηγική παρόμοια με αυτήν που χρησιμοποιεί μια άλλη 47χρονη, η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, η Μελάνια Τραμπ με το Instagram ως εργαλείο «οικοδόμησης εικόνας». Στην πραγματικότητα, όταν συναντήθηκαν τον Απρίλιο, δημοσίευσαν και οι δύο μια κοινή τους φωτογραφία που έλαβε πάνω από 500.000 like.

 

Η βασίλισσα Ράνια με το μοναδικό της στιλ, κατάφερε να γίνει ένα βασιλικό fashion icon. Με μεγαλύτερο κοινό και μεγαλύτερη επιρροή από πολλές fashion blogger και δημοσιογράφους, δεν είναι περίεργο που οι πιο μεγάλοι σχεδιαστές επιθυμούν διακαώς να την ντύσουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS