Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
03|09|2017 16:07
SHARE
ADAM SELMAN

Τα διάφανα τζιν του Adam Selman έγιναν αμέσως sold out


Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να βλέπουμε φρέσκιες εκδοχές ενός τζιν παντελονιού. Φαίνεται ότι τελικά είναι το κομμάτι που εμπνέει όσο κανένα άλλο τους σχεδιαστές.

Εχουμε δει τζιν στενά, φαρδιά, σκισμένα, κομμένα. Πριν από λίγους μήνες την εμφάνισή τους στην βιομηχανία της μόδας έκαναν τα naked jeans. Το διάφανο τζιν του brand Topshop έκανε τη διαφορά και μάλιστα όπως σημειώνει η εταιρεία είναι ένα τζιν που μπορεί να φορεθεί ως statement κομμάτι, με μπικίνι, κάτω από φόρεμα ή με τζιν σορτς. Τα συγκεκριμένα τζιν με κόστος 55 ευρώ έγιναν αμέσως sold out.

Τα naked jeans είναι πρόταση και μια τάση που πλέον δείχνει ότι έχει δυναμική παρουσία.

O σχεδιαστής Adam Selman προτείνει τα δικά του naked jeans. Η συλλογή του για το φετινό φθινόπωρο και τον χειμώνα που είδαμε στην πασαρέλα τον Φεβρουάριο έκρυβε μια μεγάλη στιλιστική έκπληξη.

Ενα τζιν με κεντημένο τούλι που κέντρισε την προσοχή μας (σσ. Τα κεντήματα ήταν ένα από τα βασικά μοτίβα της συλλογής του).

Η εμπορική επιτυχία των τζιν αναμφίβολα μεγάλη μιας και έγιναν αμέσως sold out. To Ιnstagram που κάνει πάντα μια καλή «σφιγμομέτρηση» των νέων τάσεων δείχνει την δυναμική τους.

To μοντέλο της Victoria’s Secret, Gizele Oliveira έκανε εμφάνιση με το τζιν στους δρόμους της Nέας Υόρκης συνδυάζοντάς το άψογα με ankle boots και Τ-Shirt.

Μια street style εμφάνιση που μας άρεσε και δείχνει την απήχηση του τζιν-πρόταση και στους κύκλους του star system.

 Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

 

 Getty Images / Ideal Image