Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
02|09|2017 20:45
SHARE
KITTEN HEELS

O ιδανικός συνδυασμός που κάνει το τζιν να φαίνεται πιο σικ


Φθινοπωρινός αέρας στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Σειρά τώρα έχουν τα μεταβατικά κομμάτια.

Τα κομμάτια που μπορούν να μας συντροφεύουν με άνεση και στιλ και έχουν μια ελαφριά φθινοπωρινή γεύση πριν το σκηνικό του καιρού αλλάξει και γίνει χειμερινό. Το κομμάτι-πρωταγωνιστής της γκαρνταρόμπας μας, το τζιν, γίνεται ένας καμβάς και αποκτά το στιλ που του δίνουμε εμείς με τους συνδυασμούς που επιλέγουμε.

Μπορεί ένα παπούτσι να το αναβαθμίσει και εξασφαλίσει μια σικ εμφάνιση όλες τις ώρες της ημέρας; Η απάντηση βρίσκεται στα kitten heels. Δεν μιλάμε για άλλο ένα It παπούτσι αλλά για ένα παπούτσι που βρίσκεται σταθερά στην ντουλάπα πολλών γυναικών που εκτιμούν το διαχρονικό και επενδύουν στο κλασικό.

Είναι σικάτα, γίνονται funky αν έχουν χρώμα (color block εφέ- συνδυασμός δύο ή περισσότερων χρωμάτων), είναι άνετα και σταθερά και δεν σε ταλαιπωρούν στο περπάτημα. Τα kitten heels χαρακτηρίστηκαν αρχικά ως «trainer heels» γιατί το χαμηλό τους τακούνι (περίπου 5 εκατοστά) εκπαίδευε τις νεαρές κοπέλες να περπατούν πάνω του για πρώτη φορά, ώστε αργότερα να μπορέσουν να περπατήσουν στα stilettos.

To «μεταβατικό» αυτό παπούτσι από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο ανταποκρίνεται σε διαφορετικό στιλ ντυσίματος. Για το γραφείο, για την απογευματινή ή τη βραδινή βόλτα σου.

Τα kitten heels στη συνείδηση πολλών γυναικών είναι καταχωρημένα ως «συντηρητικά». Αν έχουν χρώμα ή αν έχουν μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να τους δώσει ξεχωριστό στιλ όπως πχ. έναν φιόγκο, τότε μπορεί να γίνουν μια άκρως stylish επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

Δείτε πώς τα kitten heels μπορούν να αναβαθμίσουν το τζιν μας:

 

A post shared by Jen Wonders (@jen_wonders) on Aug 23, 2017 at 7:16pm PDT

 

 

 

A post shared by Nele Verstraete (@lilolabrugge) on Aug 26, 2017 at 12:32am PDT

 

 

 

A post shared by S a R a H (@sw4style) on Aug 28, 2017 at 4:26am PDT

 

 

A post shared by PINNED FOOTWEAR (@pinnedfootwear) on Aug 26, 2017 at 10:33pm PDT

 

 

 

A post shared by S a r a (@welliesandchampagne) on Sep 1, 2017 at 1:00am PDT