Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
04|09|2017 13:30
SHARE
VICTORIA BECKHAM

H Βικτόρια Μπέκαμ αποκαλύπτει τα 7 κομμάτια που θα φορεθούν περισσότερο αυτή τη σεζόν


Δύσκολα μπορεί να υπάρξει outfit που να μην μπορεί να υποστηρίξει η Βικτόρια Μπέκαμ.

Το αυτόνομο στιλιστικό της σύμπαν την καθιστά fashion influencer και εμείς κάθε φορά που βάζουμε στο μικροσκόπιο μια εμφάνισή της καταλήγουμε με τη σκέψη ότι στο στιλ όλα επιτρέπονται αρκεί να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου. Πριν από λίγες ημέρες, με ένα bedtime chic σύνολο (από τη δική της συλλογή ρούχων Resort 2018 Collection) συνδυασμένο με ψηλοτάκουνες γόβες έκανε τη διαφορά.

Η Βικτόρια Μπέκαμ λατρεύει το λευκό και το μαύρο, τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της και τις οversized τσάντες, τα λευκά -όχι στενά!- πουκάμισα αλλά και το color blocking.

Oι προτάσεις της για το φετινό φθινόπωρο και τον χειμώνα χαρακτηρίζονται από την ιδέα ότι για να είσαι θηλυκή δεν χρειάζεται να υπερπροβάλλεις το σώμα σου. Οι κολεξιόν της απευθύνονται πάντα στη γυναίκα του σήμερα. Τη γυναίκα που κινείται σε γρήγορους ρυθμούς στην πόλη και δεν θέλει να περνά απαρατήρητη. Την δυναμική και επιβλητική γυναίκα που ξέρει να αναδεικνύει τα δυνατά σημεία της εμφάνισής της.

Ποια είναι τα trends που χαρακτηρίζουν την κολεξιόν της για το φθινόπωρο και τον χειμώνα;

Η Bικτόρια Μπέκαμ δίνει έμφαση στο layering και στα αξεσουάρ που συμπληρώνουν με επιβλητικότητα την καθημερινή μας εμφάνιση.

Η σχεδιάστρια παρουσίασε συνδυασμούς που μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα.

1) Ενα boxy σακάκι, 2) ένα πουκάμισο με διαφάνεια, 3) ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια, 4) δερμάτινες μπότες (σε βουργουνδί απόχρωση), 5) ένα φόρεμα ή ένα jumper σε φλογερό κόκκινο, 6) ένα graphic jumper και 7) μια φαρδιά παντελόνα είναι τα κομμάτια-κλειδιά που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση και να ανταποκριθούν στις στιλιστικές μας ανάγκες καθ'όλη τη διάρκεια της ημερας. 

Δείτε τα statement κομμάτια με την υπογραφή της Victoria Beckham: 

© Getty Images / Ideal Image
© Getty Images / Ideal Image

© Getty Images / Ideal Image

© Getty Images / Ideal Image