Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
04|09|2017 21:30
SHARE
ALEXA CHUNG

Ένα παντελόνι από τη συλλογή της Alexa Chung δείχνει τα πόδια 10 πόντους πιο ψηλά


Tα κομμάτια που υπογράφει η Alexa Chung στη νέα συλλογή της έχουν ξεχωρίσει στη βιομηχανία της μόδας άμα τη εμφανίσει τους.

H σχεδιάστρια και fashion blogger φαίνεται ότι έχει βρει τη χρυσή τομή μεταξύ απλότητας, κομψού στιλ και άνεσης.

Τον Μάιο είδαμε την πρώτη προσωπική της collection, μια ώριμη και δημιουργική στιγμή της στο χώρο της μόδας. Τώρα η Alexa Chung επιστρέφει με νέα συλλογή, με επιρροές από τη δεκαετία του 70’, έντονα patterns, girly στοιχεία και χαλαρές γραμμές. Ενα τζιν έχει ξεχωρίσει ιδιαίτερα από τη συλλογή της. Eνα τζιν-πρόταση, ιδιαιτέρως κολακευτικό. Είναι δεδομένο ότι οι κάθετες ρίγες δείχνουν αδυνατίζουν και «ψηλώνουν».

Το τζιν με την υπογραφή της Alexa Chung έχει πολύ λεπτή ρίγα κατά μήκος του ποδιού.

Φαίνεται ότι η ίδια είναι επηρεασμένη από το γαλλικό στιλ και το stripped jean που προτείνει βρίσκεται «ανάμεσα στο παριζιάνικο προάστιο και την αγγλική αγροικία», όπως αναφέρεται στην περιγραφή του.

Ενα που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και να συνδυαστεί εύκολα δημιουργώντας cool outfits που μπορούν να ανταποκριθούν σε εμφανίσεις μας από την αρχή ως το τέλος της ημέρας. 

Το παντελόνι που προτείνει η Alexa Chung είναι μια υπέροχη πρόταση για τις φθινοπωρινές ημέρες που έρχονται. Το ουδέτερο χρώμα του και η γραμμή του τού προσδίδουν διαχρονικότητα.

Κολακεύει τα πόδια, τα κάνει να δείχνουν πιο ψηλά. Μας αρέσει!