Loubi-Athlete: Τα αθλητικά ψηλοτάκουνα του οίκου Louboutin μας πήραν το μυαλό | 0 bovary.gr
Loubi-Athlete: Τα αθλητικά ψηλοτάκουνα του οίκου Louboutin μας πήραν το μυαλό | 0 bovary.gr
CHRISTIAN LOUBOUTIN

Loubi-Athlete: Τα αθλητικά ψηλοτάκουνα του οίκου Louboutin μας πήραν το μυαλό


Στη νέα του συλλογή «Loubi-Athlete», ο Christian Louboutin αποθεώνει το Athluxury.

Αν το althleisure έφερε την πλήρη απενοχοποίηση του αθλητικού ντυσίματος (τα αθλητικά ρούχα δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο ή μέσα στο σπίτι), το atlhuluxy πήγε το αθλητικό ντύσιμο σε άλλο επίπεδο. To έκανε κομψό και με στιλ του πρόσθεσε πινελιές φινέτσας. Το Atlhluxury είναι μια από τις τάσεις που είχε δυναμική παρουσία στην βιομηχανία της μόδας από τις αρχές του 2017. Κυριάρχησε στις Εβδομάδες Μόδας σε Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη και Μιλάνο για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2017 και πήρε διαστάσεις.

O Christian Louboutin στη νέα του συλλογή, βάζει τα ψηλοτάκουνα σε περιπέτειες.

Εντονα χρώματα δημιουργούν συνδυασμούς που εκρήγνυνται μπροστά στα μάτια μας. Τα καινοτόμα σχέδια του οίκου δείχνουν ότι δεν επαναπαύεται, επανέρχεται συνεχώς με έμπνευση, με έναν δημιουργικό «πυρετό».

Η εκκεντρικότητα και η άγρια χαρά της περιπέτειας «ντύνουν» τα βήματα της νέας συλλογής του οίκου.

Η καμπάνια για την προώθηση της σειράς «Loubi-Athlete», μια φωτογράφιση που ξεχειλίζει συντριπτικά κύματα ενέργειας σε κάθε καρέ. Η συλλογή για το φθινόπωρο και τον χειμώνα κινείται σε μια χρωματική παλέτα αντιθέσεων και υβριδικών συνδυασμών.

To colour blocking αποθεώνεται με «Magma orange», «Jungle green» και «Atlantic Blue». Τα παπούτσια του οίκου κάνουν βήματα στο σταυροδρόμι του sporty και του glamorous. Και κάπου εκεί η περιπέτεια του στιλ ξεκινά και κάνει βήματα προς το μέλλον. 

Η φωτογράφιση έχει την υπογραφή της Rene Habermacher.