Montblanc: Το νέο ανδρικό άρωμα του οίκου ανάμεσα στο φως και τη σκιά | 0 bovary.gr
Montblanc: Το νέο ανδρικό άρωμα του οίκου ανάμεσα στο φως και τη σκιά | 0 bovary.gr
05|09|2017 11:48
SHARE
MONTBLANC

Montblanc: Το νέο ανδρικό άρωμα του οίκου ανάμεσα στο φως και τη σκιά


Eδώ και περισσότερο από 100 χρόνια, η εταιρία Montblanc δημιουργεί αξεπέραστα αξεσουάρ μόδας, πολυτελή είδη γραφής, ρολόγια και δερμάτινα είδη.

Τα προϊόντα της είναι διαχρονικά: ένα στυλό Meisterstück παραμένει πάντα ένα εχέγγυο αιωνιότητας, ενώ το χαρτί πολυτελείας Montblanc Augmented Paper συνοδεύει για πάντα όποιον το χρησιμοποιεί.
Το 2011, μία καινούργια σελίδα ανοίγεται στην Ιστορία του οίκου με το λανσάρισμα του Legend. To  Montblanc Legend γνωρίζει μία θεαματική επιτυχία χάρη στην εξαιρετική του μυρωδιά και στο μοναδικό του εικαστικό , που υπογράφει ο Peter Lindbergh. Ο διάσημος φωτογράφος απεικονίζει τον άνδρα  Montblanc με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.
Το 2015, ο μύθος της διαχρονικής αρρενωπότητας συνεχίζεται με το  Montblanc Legend Spirit, τη δροσερή και πιο τολμηρή εκδοχή του. 
Συνεχίζοντας αυτή την ιστορίας υπεροχής, το τρίτο οσφρητικό κεφάλαιο αποκαλύπτει μία εξίσου χαρισματική αλλά ακόμη πιο μυστηριώδη πλευρά αυτού του ακαταμάχητου τζέντλεμαν. Το νέο διαχρονικό άρωμα υπογραμμίζει την πιο σκοτεινή και μυστηριώδη πλευρά της προσωπικότητάς του. Το όνομά του Montblanc Legend Night. 

Ο μύθος συνεχίζεται 
Στη νέα αυτή ιστορία εμφανίζεται ο ίδιος άνδρας, αλλά σε μία πιο προσωπική του στιγμή. Είναι νωρίς το βράδυ και μόλις συνάντησε τους φίλους του στο αγαπημένο του club ή σ’ένα κλειστό κύκλο Άγγλων ευγενών στο Λονδίνο ή σ’ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Χογκ Κογκ. Θα μοιραστούν μία τέλεια βραδιά πίνοντας και συζητώντας. Ο άνδρας Montblanc και όσοι βρίσκονται γύρω του θέλουν πάντα να ολοκληρώνουν τα σχέδιά τους.
Στο κέντρο του πλήθους, η μινιμαλιστική του κομψότητα είναι ακαταμάχητα ελκυστική. Η παρουσία του μαγνητίζει από μόνη της. Τα λόγια του σε καθηλώνουν, το βλέμμα του σε σαγηνεύει.
Montblanc Legend Night, μία ιστορία που μαγνητίζει  και συναρπάζει.

Το άρωμα 
Το Montblanc Legend Night παίζει ένα συναρπαστικό οσφρητικό παιχνίδι με εντυπωσιακές αντιθέσεις ανάμεσα στο φως και την σκιά. Δημιουργία του ταλαντούχου διδύμου των Antoine Maisondieu και  Olivier Pescheux, το άρωμα αυτό αποκαλύπτει “το χάρισμα που έχει όποιος το φοράεi”, είναι ένα ξυλώδες άρωμα που σαγηνεύει , απόλυτα αρρενωπό , χωρίς να είναι επιθετικό.
Αισθησιακό. Γεμάτο αυτοπεποίθηση. Αυτό το Eau de Parfum αποκαλύπτει την κομψότητα και την αύρα του άνδρα Legend Night.
Oι αρωματικές νότες φασκόμηλου και μέντας, που ενισχύονται με πικάντικες και δροσερές νότες (κάρδαμο) και σπινθηροβόλο περγαμόντο σηματοδοτούν τη δροσερή και αναζωογονητική σύνθεση κορυφής του αρώματος. Η αρχή είναι φωτεινή, όπως ακριβώς και η φυσική λάμψη της αύρας που έχει ο ήρωάς μας.
Οι νότες καρδιάς εξισορροπούν αμέσως αυτή την πρώτη εντύπωση αναζωογονητικής  δροσιάς με τη ζεστή κομψότητα. Οι πολύτιμες νότες από ξύλο κέδρου αναμιγνύονται με την αρωματική λεβάντα, κλασικό στοιχείο της ανδρικής αρωματοποιίας και τα απαλά άνθη βιολέτας. 
“Στις νότες βάσης, θέλαμε μία δυνατή μυρωδιά που θα μένει αξέχαστη, γεμάτη αντιθέσεις”, εξομολογούνται οι δύο δημιουργοί. “Από τη μία πλευρά έντονες και ζωηρές νότες ξύλου με το δίδυμο Βετιβέρ και Πατσουλί, και από την άλλη, τη φιλήδονη ζεστασιά του Musk και της βελούδινης μαύρης Βανίλιας.”
Aυτή η πρωτότυπη αντιφατική δημιουργία αποκαλύπτει το μοναδικό χαρακτήρα του άνδρα Montblanc μέσα από το φως και την σκιά.

Πολύτιμα υλικά
Η αισθητική που εκπέμπει το μπουκάλι του αρώματος  Montblanc Legend Night σπάει τη δυαδικότητα  της μάρκας ανάμεσα στο λευκό και μαύρο κώδικα και δίνει χώρο στο χρώμα του κεχριμπαριού, που θυμίζει ξύλο, κατεξοχήν αυθεντικό υλικό, ή ένα φλογερό λικέρ.
Χαραγμένο στο ανώτερο τμήμα του μπουκαλιού αλλά και στο καπάκι το λογότυπο της μάρκας, εμπνευσμένο από τη χιονισμένη βουνοκορφή του όρους Mont-Blanc, συμβολίζει τα πιο υψηλά κριτήρια ποιότητας και τελειότητας  
Η εξωτερική συσκευασία, στους ίδιους τόνους του κονιάκ, θυμίζει ένα πολυτελές κουτί όπου θα φυλάσσει τα αγαπημένα του αντικείμενα.Οι μεταλλικές του αντανακλάσεις αιχμαλωτίζουν το φως. Το όνομα εμφανίζεται με κομψά καλλιγραφικά χρυσά γράμματα.

Ένας θερμός τζέντλεμαν
Ο Άγγλος Simon Clark ενσαρκώνει ακόμη μία φορά τον άνδρα Montblanc. Ο διάσημος φωτογράφος   John Balsom, που διαθέτει το ταλέντο να αναδεικνύει τις προσωπικότητες όσων φωτογραφίζει, καλεί τον άνδρα Montblanc να ρίξει για πρώτη φορά το βλέμμα του στον στόχο του. Αυτή η οπτική επαφή με φυσικό φως αποκαλύπτει το Simon Clark ακριβώς όπως είναι. Η έμφυτη αρρενωπότητά του γεμίζει την εικόνα. Σαγηνεύει με την πρώτη ματιά. Τίποτε δε θα διακόψει αυτή την επικοινωνία… μέχρι το επόμενο πρωί.
To άρωμα Legend Night Edp διατίθεται σε τρία μεγέθη : Edp spray 100ml , 50ml και 30ml και συμπληρώνεται με το προϊόν σώματος Deodorant Stick 75gr.

TAGS