Robe coat: Αυτό το υβριδικό πανωφόρι είναι η αγαπημένη επιλογή των fashionistas | 0 bovary.gr
Robe coat: Αυτό το υβριδικό πανωφόρι είναι η αγαπημένη επιλογή των fashionistas | 0 bovary.gr
06|09|2017 10:55
SHARE
ROBE COAT

Robe coat: Αυτό το υβριδικό πανωφόρι είναι η αγαπημένη επιλογή των fashionistas


Πλησιάζουμε στις ημέρες που τα καλοκαιρινά μας ρούχα θα αρχίζουν να μπερδεύονται γλυκά με τα φθινοπωρινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Το σκηνικό του καιρού επιτρέπει προς το παρόν και για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας (πολύ νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ) πολύ λεπτά πανωφόρια.

Δύο από τα must have κομμάτια της σεζόν είναι το leather jacket και το trench coat: το δερμάτινο jacket και η καπαρντίνα. Mόνο που οι street style σταρ έχουν δείξει μια ακόμα πρόταση για το πανωφόρι των πρώτων φθινοπωρινών ημερών: το robe coat είναι το κομμάτι-κλειδί που μπορεί να συνοδεύσει τις εμφανίσεις μας όλη την ημέρα.

Το robe coat μπορεί να συνδυαστεί με τζιν ή παντελόνι σε Α γραμμή, με ένα crop tοp ή ένα αμάνικο Τ-Shirt. To robe coat μπορεί να γίνει μέρος του office look αλλά και μιας βραδινής εμφάνισης. Την διαφορά θα την κάνουν οι λεπτομέρειες του outfit μας: η τσάντα, τα αξεσουάρ, και τα παπούτσια. Αν η εμφάνιση είναι πρωινή ιδανική επιλογή είναι τα loafers ή τα mules. Μετά τα μέσα της ημέρας, μπορεί να συνδυαστεί με τα ψηλοτάκουνά μας.

Το «υβριδικό» πανωφόρι του φθινοπώρου (έχει στοιχεία από κιμονό και ρόμπα) είναι πλέον μια πολύ αγαπημένη επιλογή των fashionistas χαρίζοντάς τους πόντους στιλ, άνεσης και ευελιξίας μέσα στην ημέρα. Ενα κομμάτι που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση και μπορεί να εντυπωσιάσει με τα prints και τα patterns του.

Δείτε πώς συνδυάζεται σε street style εμφανίσεις! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS