apimages
apimages
ΤΑ ΦΛΑΣ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ

Τζένιφερ Λόρενς -Σαν πριγκίπισσα από παραμύθι με ονειρική τουαλέτα από την Couture συλλογή του οίκου Dior


Επειτα από ένα χρόνο απουσίας από το κόκκινο χαλί, η ταλαντούχα κινηματογραφική σταρ, έδωσε το «παρών» στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας κι έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η βραβευμένη με Οσκαρ σταρ είναι η πρωταγωνίστρια της τελευταίας ταινίας του σκηνοθέτη και συντρόφου της, Ντάρεν Αρονόφσκι, που φέρει τον τίτλο «Mother!» και με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της το πρωί της Τρίτης στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, εκείνη βρέθηκε στη Μόστρα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε αρχικά την ταλαντούχα ηθοποιό στο αεροδρόμιο της Βενετίας, μαζί με τον σύντροφό της (η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού). Για το ταξίδι και την άφιξή της επέλεξε ένα κομψό αλλά χαλαρό look και συγκεκριμένα ένα country style φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα γκρι καπέλο και μποτάκια.

Παρόλα αυτά η επίσημη εμφάνιση της 27χρονης Λόρενς στο κόκκινο χαλί στη Μόστρα ήταν κάτι περισσότερο από εκθαμβωτική, αφού η στιλιστική της επιλογή την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα παραμυθιού.

Με άκρως ρομαντική διάθεση, η ονειρική τουαλέτα που έφερε την υπογραφή του οίκου υψηλής ραπτικής Dior έκανε τα φλας να στραφούν επάνω στη Λόρενς. Μια άκρως θηλυκή και κολακευτική δημιουργία από διάφανο τούλι, που έφερνε στο μυαλό το κλασικό ballerina tutu. Χαρακτηριστικές οι βούλες επάνω του αλλά και ο μεγάλος όγκος του φορέματος. Το τούλι αυτό κάλυπτε ένα ύφασμα σε salmon pink απόχρωση, ενώ ιδιαίτερα ήταν και τα μεγάλα παστέλ λουλούδια επάνω σε αυτό, ένα herbal-inspired κεντημένο σχέδιο. Από το σύνολο δεν έλειψαν τα πολύτιμα, αλλά διακριτικά συνάμα κοσμήματα, που ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της.

Οι άνθρωποι που επιμελήθηκαν τα μαλλιά της Λόρενς προτίμησαν να περιοριστούν σε έναν απλό κότσο μπαλαρίνας, ενώ το μακιγιάζ της έδινε ένταση στα μάτια μέσα από ένα smokey look, σε αντίθεση με τα χείλη της που κινήθηκαν σε γήινες αποχρώσεις.

Οσο για την επιλογή της συγκεκριμένης παραμυθένιας τουαλέτας από τον οίκο Dior, η σταρ έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες του γαλλικού οίκου από το 2012.

Στο λαμπρό καστ της ταινίας τρόμου με τίτλο «Mother!», συμπεριλαμβάνονται ο Χαβιέρ Μπαρδέμ, ο Εντ Χάρις, τα αδέλφια Ντόμεναλ και Μπράιαν Γκλίσον, αλλά και η Μισέλ Πφάιφερ.

Πηγή φωτογραφιών: Apimages

apimages
apimages