Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
07|09|2017 10:30
SHARE
SLINGBACKS

Slingbacks: Chic, θηλυκά, με όσο τακούνι χρειάζεται για να νιώθεις άνετα όλη μέρα


Αυτό το παπούτσι είναι κλασικό και διαχρονικό. Απλά γιατί πλέον αποδεικνύει την αντοχή του μέσα στο χρόνο.

Ενα παπούτσι ιδανικό για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο.

Τα σανδάλια πηγαίνουν στην άκρη και τις φθινοπωρινές μας ημέρες χαρακτηρίζουν παπούτσια που έχουν άνεση αλλά και φινέτσα. Τα slingbacks είναι τα παπούτσια που κάνουν δυναμικό comeback. Αν δεν θέλουμε να φορέσουμε μπαλαρίνες ή loafers, αυτό το παπούτσι με νοσταλγικό χαρακτήρα μας γυρνά πίσω στη δεκαετία του 80’.

Κορυφαίοι οίκοι μόδας έφεραν τα slingbacks ξανά στο προσκήνιο (χαρακτηριστικά είναι τα μαύρα μυτερά slingbacks με φιόγκους J’adior στο τελείωμα από τον οίκο Dior). Ηermes, Moschino και Marni είναι οι οίκοι που επίσης έδωσαν τη δική τους εκδοχή-πρόταση σε αυτό το παπούτσι.

Είναι σικ. Γίνονται funky αν έχουν χρώμα, είναι άνετα και μας εξασφαλίζουν σταθερό περπάτημα.

Τα slingbacks ανταποκρίνονται σε διαφορετικό στιλ ντυσίματος: μπορούν να συμπληρώσουν ιδανικά ένα office look (συνδυάζονται άψογα με μια pencil φούστα, με το τζιν σας ή μια παντελόνα), να φορεθούν με ένα απογευματινό φόρεμα, ένα κοστούμι.

Μπορούν να γίνουν μια stylish επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση αν δεν θέλουμε να φορέσουμε ψηλοτάκουνα.

Γι’ αυτό και αποτελεί μια σταθερή επιλογή τις τελευταίες σεζόν αυτό το παπούτσι: γιατί είναι θηλυκό, έχει έναν vintage χαρακτήρα που αγαπάμε, χαρίζει πόντους ύψους και είναι σταθερό. Συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που μας γοητεύουν σε ένα παπούτσι.

Οι fashionistas του δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στις εμφανίσεις τους.

Sabine Leopard-Print Suede Slingback Pumps, Ganni
Sabine Leopard-Print Suede Slingback Pumps, Ganni

Velvet Slingback Shoes, Mango

 Loeil, Marlow Slingback

Slingbacks, Ζara 

The Row, Coco Suede And Moire Pumps