© Getty Images / Ideal Image
© Getty Images / Ideal Image
STREET STYLE

Prints και ροζ πρωταγωνιστούν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης


Ολα τα βλέμματα του κόσμου της μόδας στραμμένα στη Νέα Υόρκη.

Η Εβδομάδα Μόδας είναι εδώ και μας καλεί να εμπνευστούμε από το επιδραστικό στιλ των γυναικών της Νέας Υόρκης -αλλά και όσων ταξίδεψαν μέχρι εκεί- που δεν αγαπά το παρελθόν και θέλει συνεχώς να κάνει βήματα προς το μέλλον.

Κορυφαίοι οίκοι μόδας και ένα μπουκέτο νέων σχεδιαστών με όραμα, θα προλογίσουν τα trends που θα βλέπουμε την Ανοιξη του 2018. Οι δρόμοι της πόλης μας εμπνέουν.

Οι street style εμφανίσεις μάς τροφοδοτούν με νέες ιδέες και μιλούν στη γλώσσα της γυναίκας του σήμερα που κινείται στην πόλη, κουβαλά μαζί της ένα δικό της στιλιστικό σύμπαν, εκφράζει το χαρακτήρα της και την ταυτότητά της μέσα από το outfit της, ζει στο τώρα που όλα επιτρέπονται και δεν υπάρχουν περιορισμοί έκφρασης.

Είναι δυναμική, είναι ο εαυτός της και αυτό αρκεί. Οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη δεν περιμένουν την Εβδομάδα Μόδας για να εμπνευστούν: εμπνέουν οι ίδιες εμάς. Κάθε Εβδομάδα Μόδας είναι μια εκπληκτική στιγμή για όσους αγαπούν τον κόσμο του στιλ: γίνεται η δεξαμένη ιδεών, μια ευκαιρία για την μόδα να ξεπεράσει τα όρια της.

Βάζοντας τις street style εμφανίσεις στο μικροσκόπιο βλέπουμε το ροζ να κυριαρχεί και τα έντονα prints να έχουν δείχνουν τη δύναμή τους.

Οι γυναίκες εδώ δεν θέλουν να περνούν απαρατήρητες. Oversized γραμμές, απρόσμενοι συνδυασμοί, έντονα χρώματα, statement κόσμηματα, metallics, βελούδο, τούλι και σατέν.