AP Images
AP Images
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Τα αξεσουάρ που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης


Η πασαρέλα μοιάζει με έναν δρόμο που οδηγεί στην έμπνευση.

Eίναι μαγικό να παρατηρείς και να αναλύεις το όραμα των σχεδιαστών όπως αποτυπώνεται στο catwalk. Σου ανοίγει νέους ορίζοντες στο στιλ.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης που διεξάγεται τις τελευταίες ημέρες μας παροτρύνει να τολμήσουμε, να πάμε το στιλ πολλά βήματα παρακάτω. Οι νέοι σχεδιαστές δίνουν το στίγμα τους και μας ενθουσιάζουν με τις εκκεντρικές προτάσεις τους. Τα αξεσουάρ είναι πάντα η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Ισως είναι αυτή που κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα.

Μεγάλοι οίκοι και νέοι σχεδιαστές στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης προτείνουν χρώμα, ένταση, εκκεντρικότητα στα αξεσουάρ που συνοδεύουν τις εμφανίσεις που προτείνουν. 

Καπέλα, γυαλιά, κοσμήματα, γάντια: οι επιλογές που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη της επόμενης χρονιάς δεν περνούν απαρατήρητα.

Statement κολιέ και σκουλαρίκια, δερμάτινα γάντια σε έντονα χρώματα (κόκκινο, κίτρινο, πράσινο), υπερμεγέθη καπέλα, γυαλιά που γίνονται κομμάτι-κλειδί.

Οι σχεδιαστές έδωσαν το εισιτήριο στο στιλ για να πάει πολλά βήματα παρακάτω την επόμενη σεζόν. Είναι η στιγμή να αφήσουμε την φαντασία να γίνει όχημα για απρόσμενους στιλιστικούς συνδυασμούς και πειραματισμούς.

Οι προτάσεις που ακολουθούν και πέρασαν από την πασαρέλα τις προηγούμενες ημέρες μας παροτρύνουν να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να φύγει από τα αυστηρά πλαίσια του στιλ...

Adam Selman

 

Calvin Klein 

Sachin & Babi

Creatures of Comfort

R13

Fashion Monse

Christian Siriano 

Φωτογραφίες: AP Images - Getty Images / Ideal Image