@Chanel
@Chanel
17|09|2017 11:30
SHARE
CHANEL

Τα γυαλιά του Φθινοπώρου μόλις προσγειώθηκαν από το... γαλαξία της Chanel


Νεο-ρετρό, φουτουριστικά, τα γυαλιά του φθινοπώρου μόλις προσγειώθηκαν από το... γαλαξία της Chanel! 

Μάσκες, πεταλούδες, αεροπόρου, από κόκαλο ή μέταλλο, σε μπλε, μαύρο, κόκκινο, ταρταρούγα, ροζ, χρυσό, ασημί, πράσινο, ακόμη και... πολυμορφικά, 2 σε 1, οράσεως και ηλίου μαζί, στη φετινή φθινοπωρινή συλλογή της Chanel υπάρχουν γυαλιά για κάθε στιλ, λουκ και ώρα της ημέρας. Elegant και πολυτελή, για κάθε γυναίκα που ξέρει ότι ένα ζευγάρι γυαλιά είναι το αξεσουάρ εκείνο που μπορεί να αναβαθμίσει το λουκ της, να της δώσει στιλ αλλά και την απαραίτητη δόση... μυστηρίου στην εμφάνισή της. 

Η φθινοπωρινή συλλογή γυαλιών ηλίου της Chanel παρουσιάστηκε στην πασαρέλα μαζί με τη συλλογή Fall-Winter 2017/18 Ready-to-Wear του γαλλικού οίκου, μια συλλογή με έμπνευση... διαστημική, με δημιουργίες από τον φουτουρισμό των space ages στα 60s σε ένα «only Chanel» αρμονικό δέσιμο με τη λάμψη και τα metallics των 80s. Αντλώντας τα βασικά χαρακτηριστικά της από αυτήν, η συλλογή γυαλιών ηλίου του γαλλικού οίκου δεν θα μπορούσε παρά να έχει και αυτή φουτουριστικά στοιχεία. Φουτουριστικά στοιχεία που συνδυάζονται άψογα με το νεo-ρετρό, με αποτέλεσμα οι κλασικοί σκελετοί να ανανεώνονται και ταυτόχρονα να δημιουργούνται και νέοι με απροσδόκητες γραμμές που συνδυάζουν άψογα διάφορα στιλ. 

Μια συλλογή γυαλιών ηλίου αν μη τι άλλο πλούσια. Πολυτελή, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υλικών, χρωμάτων.

Οι μάσκες 

Η συλλογή της Chanel περιλαμβάνει μια εξαιρετικά πρωτότυπη ΧΧL μάσκα, με καμπύλες, εμπνευσμένη από το κράνος του αστροναύτη. 

Μια δεύτερη με μεταλλικό μαύρο σκελετό και μια ακόμη, ολόκληρη μεταλλική, με μεταλλικά χεράκια και πλαίσιο μεν, μεταλλικό δε. 

Τα γυαλιά 2 σε 1 

Η Chanel μάλιστα, εισάγει και μια πρωτοτυπία, προτείνοντας γυαλιά 2 σε 1. Τρεις διαφορετικοί σκελετοί για γυαλιά οράσεως μπορούν να μετατραπούν εύκολα και γρήγορα σε γυαλιά ηλίου, με μια κίνηση! Στο σκελετό υπάρχει ένα μαγνητάκι και το «κούμπωμα» με τους φακούς ηλίου γίνεται με μία και μόνη κίνηση, σε ένα... δευτερόλεπτο. 

Η αποθέωση του νεο-ρετρό 

Πέρα από τα φουτουριστικά σχέδια δεν λείπουν και τα νεο-ρετρό.

Σκελετοί σε απαλό ροζ, καφετί, χακί ή μαύρο, ασημί ή χρυσό, με στοιχεία από δέρμα ή ακόμη και από ύφασμα, φτιαγμένοι από το ελαφρύτερο μέταλλο, σε σχέδια πιλότου, τετράγωνοι ή στρογγυλοί. 

Το μάτι της γάτας  

Από τα γυαλιά που ξεχωρίζουν είναι οι σκελετοί με φόρμα «μάτι της γάτας» τα οποία είναι ενισχυμένα με τα... φρύδια από καθρέφτη. Τα συγκεκριμένα γυαλιά επανέρχονται από την καλοκαιρινή συλλογή με στρογγυλεμένες ή πιο τετραγωνισμένες γωνίες, ανανεωμένα, πλέον και σε ταρταρούγα και φακούς σε ροζ-χρυσό. Αισθητικά οι γραμμές του πλαισίου είναι πιο «μαλακές» και υπογραμμίζουν τη γραμμή του φρυδιού. Τα χεράκια των γυαλιών κομψά συνδυάζουν το χρυσό ή το ασημί με το μαύρο, την ταρταρούγα ή το κόκκινο χρώμα, για ένα λουκ έντονο, αλλά με τρόπο έξυπνο, αλά Chanel

Τετράγωνα κλασικά

Η κολεξιόν αυτή της Chanel ολοκληρώνεται με φίνους, διακριτικούς και άνετους τετράγωνους σκελετούς. Ημιδιαφανείς, εντελώς αδιαφανείς, ή σε μεταλλικές αποχρώσεις, είναι διαθέσιμοι όχι μόνο για γυαλιά ηλίου αλλά και για οράσεως. Οι φακοί των γυαλιών ηλίου είναι μαύροι ή χρυσοί καθρέφτες, ενώ υπάρχουν και σχέδια με ματ φακούς.

Δείτε τη συλλογή των γυαλιών της Chanel για το φετινό Φθινόπωρο: 

Οι μάσκες:

Γυαλιά οράσεως: 

Φωτογραφίες: Chanel