DUKAS: Η νέα fall/winter συλλογή του Δούκα Χατζηδούκα | 0 bovary.gr
DUKAS: Η νέα fall/winter συλλογή του Δούκα Χατζηδούκα | 0 bovary.gr
14|09|2017 12:30
SHARE
DUKAS

DUKAS: Η νέα fall/winter συλλογή του Δούκα Χατζηδούκα


O Δούκας Χατζηδούκας είναι εδώ με νέα συλλογή.

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας παρουσιάζει τη νέα του συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2017-2018 και οι δημιουργίες του χαρακτηρίζονται για ακόμα μια σεζόν από ασυγκράτητη θηλυκότητα.

3-D Ταρταρούγα, Fire Red και Perla Tan αποχρώσεις, πλαισιώνονται από μαύρες Glossy, velvet και opaque Υφές. Xνουδωτά vison,γυμνά décolleté, edgy φτέρνες, έντονες καμπύλες και corset δεσίματα θέλουν να αναδείξουν την ακαταμάχητη πλευρά κάθε γυναίκας που θεωρεί το παπούτσι ως ένα δυνατό όπλο για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Couture βολάν, χρυσά details και μεταλλικά φινιρίσματα προσθέτουν luxury διάθεση τόσο στα cocktail booties όσο και στα all day flats.

Τα διαχρονικά silhouette και τα unique blush ανταγωνίζονται τα new-entry twist heels που πρωταγωνιστούν στην 2017.18 DUKAS FW collection. H αισθητική που διακρίνει τις δημιουργίες του σχεδιαστή χαρακτηρίζει και τη νέα του συλλογή που απευθύνεται στη γυναίκα του σήμερα που έχει πολλά πρόσωπα: είναι δυναμική, δεν θέλει να χάνει τη θηλυκότητά της, θέλει να εκπέμπει γοητεία και αγάπη για τον εαυτό της.