AP Images
AP Images
14|09|2017 21:30
SHARE
TREND ALERT

Το ύφασμα που κατέκλυσε τις πασαρέλες στη Νέα Υόρκη είναι το must της νέας σεζόν


Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης είδαμε τα πράγματα αλλιώς. 

Η εκκεντρικότητα έκανε επέλαση σε αρκετά fashion shows στην Εβδομάδα Mόδας της Νέας Υόρκης που με μια πρωτοποριακή ματιά προλόγισε τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν την ερχόμενη σεζόν: δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο. Για μια ακόμα σεζόν, η δυναμική του παρελθόντος είναι παρούσα. Τάσεις από τις δεκαετίες 70’-80’-90’ επανέρχονται και μας επανασυστήνονται.

Στις αρχές της σεζόν είδαμε ένα λεπτό, αντιανεμικό και αδιάβροχο μπουφάν, το windbreaker (μοιάζει με bomber jacket αλλά δεν είναι!) να γίνεται it κομμάτι και να κυριαρχεί σε street style εμφανίσεις.

Το νάυλον ύφασμα αυτού του ρούχου χαρακτήρισε και αρκετές δημιουργίες στα fashion shows της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Το νάυλον, αδιάβροχο ύφασμα είναι πρόταση για την επόμενη σεζόν: το είδαμε σε jacket, παντελόνια, ακόμα και φούστες.

Το γυαλιστερό ύφασμα που απογείωσαν τα 80s και 90s είναι εδώ και αυτή τη φορά γίνεται μέρος του athleisure και δίνει άλλη διάσταση στις sporty chic εμφανίσεις. Αnorak jackets έγιναν it κομμάτια και πήγαν το στιλ σε άλλο επίπεδο. Εκρηκτικά χρώματα. Το color-blocking (ιδιαιτέρως στο σόου Fenty Puma by Rihanna Collection) πήγε σε άλλη διάσταση.

Το αδιάβροχο ύφασμα δεν αφορά πια μόνο τα anorak και τα anorak δεν έχουν πια το στιλ που θυμόμαστε. Είναι πρόταση.

AP Images
AP Images