AP Images
AP Images
15|09|2017 10:45
SHARE
LAVENDER

To χρώμα που θα φορούν οι πιο στιλάτες γυναίκες την επόμενη σεζόν -Δεν το περιμέναμε


Αρκετά fashion shows από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης είχαν άρωμα από 80s και 90s.

Τάσεις περασμένων δεκαετιών επιστρέφουν στο προσκήνιο με μια φρέσκια ματιά και αποδεικνύουν τη διαχρονική δύναμή τους.

Τα τελευταία χρόνια στη βιομηχανία της μόδας βλέπουμε την επέλαση των έντονων χρωμάτων, όμως η γιορτή της μόδας της Νέας Υόρκης έδειξε την δυναμική των παστέλ αποχρώσεων. Τα παστέλ χρώματα έρχονται ξανά στην πρώτη γραμμή και αποδεικνύουν ότι ο τρόπος που θα φορεθούν καθορίζει την στιλιστική τους αξία. Αν ο τρόπος που θα φορεθούν είναι δυναμικός και fashionable, αμέσως ισορροπούν το girly στοιχείο της «ταυτότητάς» τους.

Είναι ρομαντικά και μπορούν να γίνουν μια άκρως σικ επιλογή.

Ενα χρώμα που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση σε αρκετά shows στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης είναι το χρώμα της λεβάντας που ανήκει στην παλέτα των παστέλ χρωμάτων. Το είδαμε σε φορέματα, σε γόβες, σε πλεκτά και σε αξεσουάρ. Αποπνέει ηρεμία και ένα touch ρομαντισμού και νοσταλγίας.

Χαρακτηριστική η περίπτωση της Victoria Beckham που εμφανίστηκε στο show της με τζιν παντελόνι, λευκό T-Shirt και γόβες σε απαλό μωβ.

Το χρώμα της λεβάντας (lavender) έγινε πρόταση στη συλλογή της και το είδαμε να «αγγίζει» αρκετά κομμάτια. Και στα shows των οίκων Μichael Kors και Ulla Johnson είδαμε αυτό το παστέλ χρώμα να κεντρίζει τις εντυπώσεις στην πασαρέλα. Η σοφιστικέ γοητεία του απαλού μωβ χρώματος θα δείξει τη δύναμή της την επόμενη σεζόν.

Από τον οίκο Dolce & Gabbana μέχρι τον οίκο Prada και από τον οίκο Christian Dior μέχρι το οίκο Missoni, είδαμε τα παστέλ χρώματα να δείχνουν ότι τελικά έχουν μια σταθερή δύναμη που αντέχει στο χρόνο. Δείτε πώς το lavender έγινε πρόταση στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και όχι μόνο.

AP Images
AP Images

 

 Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image