Gucci Cruise 18: Μια ρωμαϊκή ραψωδία από το φακό του Mick Rock | 0 bovary.gr
Gucci Cruise 18: Μια ρωμαϊκή ραψωδία από το φακό του Mick Rock | 0 bovary.gr
16|09|2017 14:14
SHARE
GUCCI CRUISE 18

Gucci Cruise 18: Μια ρωμαϊκή ραψωδία από το φακό του Mick Rock


Tην καμπάνια του για τη συλλογή Cruise 2018 παρουσίασε την Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη ο οίκος Gucci.

Για μία ακόμη φορά η καμπάνια είναι γυρισμένη στη Ρώμη, απόδειξη ότι ο Alessandro Michele λατρεύει την πόλη που γεννήθηκε.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου συνεχίζει το ταξίδι που ξεκίνησε με την ανοιξιάτικη καμπάνια η οποία επίσης γυρίστηκε στην Αιώνια Πόλη.

O σχεδιαστής αποφάσισε αυτή τη φορά να εστιάσει στους ίδιους τους κατοίκους που ζουν στα διαμερίσματα του κέντρου της πόλης και στα πάρκα. Ενα μωσαϊκό διαφορετικών, καθημερινών ανθρώπων, αλλά και η ηθοποιός Chiara Mastroianni (κόρη του Μarcello) η Ιταλίδα κινηματογραφική παραγωγός Ginevra Elkann, εγγονή του Gianni Agnelli και οι ηθοποιοί Alessandro Borghi και Miriam Leone, συνθέτουν την καμπάνια της νέας συλλογής.

H Chiara Mastroianni
H Chiara Mastroianni

Ο βρετανός φωτογράφος Mick Rock απαθανάτισε τα αντισυμβατικά του μοντέλα στα σπίτια τους αλλά και τα πάρκα. «Με διεγείρουν αυτά τα ρούχα. Η συλλογή είναι υπέροχη... πολύχρωμη» τονισε ο φωτογράφος εξαίροντας την προσωπικότητα του Alessandro Michele.

Ο Rock θεωρείται από πολλούς ¨ο φωτογράφος των 70s» και έχει φωτογραφίσει μεταξύ άλλων τους Syd Barrett, Lou Reed, Iggy Pop, Blondie, Talking Heads, τους Ramones και τους Sex Pistols.