Burberry SS 2018: Η επιστροφή του εμβληματικού καρό στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου | 0 bovary.gr
Burberry SS 2018: Η επιστροφή του εμβληματικού καρό στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου | 0 bovary.gr
BURBERRY

Burberry SS 2018: Η επιστροφή του εμβληματικού καρό στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου


Ο οίκος Βurberry για ακόμα μια φορά έδειξε την επιβλητική δύναμή του. 

Υπό τους ήχους των Pet Shop Boys και διάχυτη τη φρεσκάδα και την καταλυτική ενέργεια της νιότης, ο οίκος Burberry παρουσίασε τη συλλογή του για την άνοιξη της επόμενης σεζόν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Εδώ και τα δύο φύλα συνυπήρχαν στην πασαρέλα με αρμονία.

Αnoraks με κουκούλες, parkas, windcheaters, ημιδιαφανείς καπαρντίνες ήταν τα κομμάτια που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του show.

Το εμβληματικό καρό του οίκου επέστρεψε θριαμβευτικά από τα 00s στο σήμερα και αποθεώθηκε στην πασαρέλα. O Christopher Bailey βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να επαναφέρει ένα print που θυμίζει iconic στιγμές του παρελθόντος που άφησαν εποχή στον κόσμο της μόδας.

Είδαμε το κλασικό καρό του οίκου σε καπέλα, καπαρντίνες, τσάντες και φούστες (το είδαμε και σε κόκκινους και πράσινους τόνους).

Ενα statement σκουλαρίκι έγινε το απαραίτητο στοιχείο ολοκλήρωσης του κάθε οutfit (ανδρών και γυναικών) που είδαμε στην επίδειξη, μια λεπτομέρεια που θέλησε «σιωπηλά» να σημειώσει την παρουσία του glam στοιχείου. Είδαμε το (αμφιλεγόμενο) sock trend: την κάλτσα που φοριέται με τακούνια και πέδιλα. Η επίδειξη θύμισε «πόλη εν κινήσει» με μια υπόκωφη βοή του κόσμου που συνεχώς αλλάζει γύρω μας.

Ατμοσφαιρικότητα και vintage αισθητική. Anna Wintour, Cara Delevingne, Naomi Campbell, Kate Moss ήταν μεταξύ των καλεσμένων του σόου.

Το γνήσιο βρετανικό στιλ έδειξε την διαχρονική στιλιστική του αξία.

Ο σχεδιαστής του οίκου εξέφρασε την ανάγκη των ανθρώπων του σήμερα: την ανάγκη να αφήσουν ελεύθερο τον εαυτό τους στο δρόμο του στιλ για να τους πάει εκεί που θα μπορέσουν να εκφραστούν καλύτερα.

 

Φωτογραφίες: AP Images 

TAGS