© Getty Images / Ideal Image
© Getty Images / Ideal Image
18|09|2017 15:05
SHARE
FASHION WEEK

H σικ It Bag που φοριέται σαν βραχιόλι και έχει ξετρελάνει τις Fashionistas


«Aργός χορός». Ετσι ονομάζεται (σε ελληνική μετάφραση) το brand που έχει κερδίσει τις fashionistas.

Η Εβδομάδα Μόδας είναι μια δεξαμενή στιλιστικών ιδεών και κάνει με εύστοχο τρόπο σφυγμομέτρηση στην απήχηση των τάσεων. Οι street style σταρς είναι trendsetters και μας εμπνέουν.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου δεν προτείνουν νέες στιλιστικές ιδέες μόνο στο catwalk αλλά και στο δρόμο. Το brand Danse Lente με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, κάνει τη δική του πρόταση στην αγορά με αξεσουάρ που ήδη έχουν μεγάλη απήχηση στα It Girls.

Η bag collection του brand Danse Lente έχει σχέδια που βλέπουμε συνεχώς σε street style εμφανίσεις.

Ευφάνταστες, με μινιμαλιστική αισθητική και ιδιαίτερη δομή. Ευέλικτες. Μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε εμφάνιση και να χωρέσουν τα απαραίτητα. Μια συγκεκριμένη It bag από τη σειρά που λανσάρει ο οίκος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των fashion editors, των bloggers και των fashion influencers.

Οι oversized bags φαίνεται ότι πηγαίνουν στην άκρη. Οι Ιt bags που είναι πρώτες σε προτιμήσεις έχουν μικρότερο μέγεθος, ξεφεύγουν από την κλασική δομή των handbags (δεν έχουν απαραίτητα τετράγωνη γραμμή) και δεν είναι μαύρες. Ενα ιδανικό φθινοπωρινό outfit για τις διαδρομές μας στην πόλη: ένα cropped παντελόνι, ένα Τ-Shirt, ένα trench coat σε γήινη απόχρωση και μια Ιt Bag σαν αυτή. Με αυτό το οutfit μπορεί να πάμε παντού!