ΑP Images
ΑP Images
18|09|2017 19:30
SHARE
EMPORIO ARMANI

Emporio Armani SS 2018: Παστέλ με vibes από τα 80s


Ηταν η σειρά του Giorgio Armani να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. 

80s vibes, pop και παιχνιδιάρικες πινελιές, μια παστέλ πανδαισία χρωμάτων, η εμφατική παρουσία του athleisure σε μια ενδιαφέρουσα «συνάντηση» με το glam, το ανδρόγυνο look σε ισορροπία με την άκρατη θηλυκότητα των αέρινων φορεμάτων με παγιέτες, prints και διαφάνεια.

Ο Giorgio Armani στο σόου του θέλησε να καθρεπτίσει στις δημιουργίες του την χαρά της νιότης και την φρεσκάδα της άνοιξης, απολαμβάνοντας τις αντιθέσεις και το «παιχνίδι» του στιλ.

Ο Giorgio Armani εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το σόου και δήλωσε ότι το «διασκέδασε» καθ’όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Για εκείνον το Λονδίνο είναι μια πηγή έμπνευσης.

Kάθετες πολύχρωμες ρίγες, δερμάτινα σορτς, jacket με playful πινελιές και ανατρεπτικά prints, η αναζωογονητική δύναμη του λευκού, φλογερό κόκκινο, ροζ, γαλάζιο και lavender, chinos (ένα παντελόνι που αποδεικνύεται must την επόμενη άνοιξη είχε δυναμική παρουσία στην κολεξιόν), ένα sportive και νεανικό touch που εκφράζει την ανάγκη του οίκου για ανανέωση. Το ανδρικό και γυναικείο στιλ σε αυτή την κολεξιόν είχε αρκετές κοινές συνισταμένες.

Μια sporty chic εμφάνιση είναι αυτή που μπορεί να αναδείξει την γοητεία και των δύο φίλων.