See Now, Buy Now: H επίδειξη μόδας του Tommy Hilfiger επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ των fashion show | 0 bovary.gr
See Now, Buy Now: H επίδειξη μόδας του Tommy Hilfiger επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ των fashion show | 0 bovary.gr
18|09|2017 17:17
SHARE
TOMMY NOW

See Now, Buy Now: H επίδειξη μόδας του Tommy Hilfiger επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ των fashion show


Για πρώτη φορά από το 2010, θα δούμε τις ανδρικές και γυναικείες συλλογές του brand να μοιράζονται το runway.

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, ο διάσημος μουσικός χώρος Roundhouse του Λονδίνου θα γίνει το σημείο που για λίγες θα φιλοξενήσει τη μαγεία και τη δημιουργικότητα ενός αγαπημένου οίκου street μόδας. O λόγος για παγκόσμιο λανσάρισμα του TOMMYNOW «See Now, Buy Now runway event» το οποίο θα έχει βιωματικό χαρακτήρα και θα είναι το τρίτο στη σειρά μετά από τα αντίστοιχα events σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες. 

Πρόκειται για το fashion show που θα μας συστήσει τις ανδρικές και γυναικείες συλλογές για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα του 2017. Πιο συγκεκριμένα οι θεατές θα δουν παράλληλα τόσο την ανδρική, όσο και τη γυναικεία συλλογή Hilfiger Edition.  

Αποτίοντας φόρο τιμής στην αξέχαστη δεκαετία του 90' που σημάδεψε κάθε πτυχή της κουλτούρας, οι συλλογές με τίτλο The American Alternative ενσωματώνουν την επαναστατική διάθεση που χαρακτηρίζει τα 90's. Αντιθέσεις στα look, oversize αναλογίες και αθλητικές επιρροές, τα κομμάτια έχουν τολμηρό, rock 'n roll χαρακτήρα που αποδίδεται με στοιχεία όπως αστέρια, καρφιά και χαρακτηριστικά υφάσματα. 

Απο ένα Tommy Hilfiger fashion show δε θα μπορούσε να λείπει η γυναικεία TommyXGigi capsule συλλογή για το Χειμώνα του 2017, η οποία προέκυψε από την τρίτη συνεργασία με το supermodel και παγκόσμια πρέσβειρα του brand Gigi Hadid.

Όσο για την ανδρική συλλογή, πρωταγωνιστούν οι διαχρονικά κλασικές γραμμές οι οποίες όμως επαναπροσδιορίζονται για να αποτελέσουν τα δομικά στοιχεία μιας ουσιαστικής ανδρικής γκαρνταρόμπας.

Μένει να δούμε αυτό το «παιχνίδι αντιθέσεων». Το πιθανότερο είναι πως σίγουρα θα θέλουμε να πάρουμε μέρος σε αυτό!