Roberto Cavalli SS 2018: Πολυτέλεια, animal print και μίνιμαλ γραμμές στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου | 0 bovary.gr
Roberto Cavalli SS 2018: Πολυτέλεια, animal print και μίνιμαλ γραμμές στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου | 0 bovary.gr
24|09|2017 08:26
SHARE
ROBERTO CAVALLI

Roberto Cavalli SS 2018: Πολυτέλεια, animal print και μίνιμαλ γραμμές στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου


Η πρώτη collection του σχεδιαστή Paul Surridge για τον οίκο Roberto Cavalli εντυπωσίασε.

Η θηλυκότητα, η πολυτέλεια και η άνεση «έντυσαν» τις δημιουργίες του οίκου για την άνοιξη του 2018.

Ο Paul Surridge ανέλαβε καθήκοντα creative director του οίκου τον Μάιο, στη θέση του Peter Dundas.

“Γιορτάζω το γυναικείο σώμα και προσπαθώ να «σκάψω» βαθιά για να βρω έναν νέο αισθησιασμό που νιώθω ότι λείπει» ανέφερε ο σχεδιαστής στο Reuters στο τέλος του show.

H συλλογή προσπάθησε να ενσωματώσει την αυθεντικότητα και τον σεβασμό του οίκου στα υφάσματα που επιστρατεύει για τις δημιουργίες του. «Δεν φτάνει μόνο να κοιτάς το παρελθόν αλλά και αυτά που συμβαίνουν τώρα, χτίζοντας μια γκαρνταρόμπα που είναι σύγχρονη, ένα «κοκτέιλ» στοιχείων» σημείωσε ο σχεδιαστής.

Ο Paul Surridge προσπάθησε να αγκαλιάσει το μέλλον, με σεβασμό στο παρελθόν. Pantsuits, στενές γραμμές, μακριά φορέματα και cardigans, animal print και athletic vibes.

«Σκοτεινοί» τόνοι και καθαρές γραμμές. Τiger prints έκαναν την εμφάνισή τους σε κοστούμια, τοπ και trenches. Mαύρα blazer συνδυάστηκαν με animal print και snakeskin γιλέκα. Οι δημιουργίες συνοδεύτηκαν από έθνικ bracelets, μεταλλικά κολιέ, μεγάλα δερμάτινα clutches και flat slippers σε γήινες αποχρώσεις.

Ο σχεδιαστής θέλησε να εκφράσει αυτό που η βιομηχανία της μόδας προβάλλει στις Εβδομάδες Μόδας: Το «σέξι» ως έννοια είναι πια ξεπερασμένη. Η γοητεία πηγάζει από ατόφια θηλυκότητα. Η γυναίκα που νιώθει άνετα με το σώμα της, δεν μπορεί να μην είναι «σέξι».

Οι δημιουργίες απευθύνονται στη δυναμική γυναίκα του σήμερα που θέλει ευέλικτο ντύσιμο στην καθημερινότητά της. Ντύσιμο που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση από το πρωί μέχρι το βράδυ.