NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Η Μαρέβα Μητσοτάκη συνδύασε άψογα την Zeus & Dione παντελόνα με Zara τζάκετ κλέβοντας την παράσταση


Τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Ηρώδειο παρακολούθησε το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, η Μαρέβα Μητσοτάκη, συνοδεύομενη από το σύζυγό της, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι μια γυναίκα που ξεχωρίζει για το εκλεκτικό γούστο της και η casual chic εμφάνισή της ξεχώρισε. Ο άκρως stylish συνδυασμός της, ιδιαιτέρως νεανικός και μια ενδιαφέρουσα στιλιστική πρόταση για φθινοπωρινό ντύσιμο.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε για την εμφάνιση της μια εντυπωσιακή, λευκή Ζeus + Dione παντελόνα, γαλάζιο πουκάμισο και ένα Ζara military jacket, που αποτελεί hot trend της φετινής σεζόν. 

Τα Converse παπούτσια της συμπλήρωσαν αρμόνικα το «athluxury» look της ενώ τα statement σκουλαρίκια της έδωσαν ένα ξεχωριστό, εθνικ touch στο outfit της. Η Μαρέβα Μητσοτάκη σε κάθε δημόσια εμφάνισή της δίνει σημασία στη λεπτομέρεια και ξέρει να κρατά τις ισορροπίες στο πάντα προσεγμένο στιλ της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Forbes, η Μαρέβα Μητσοτάκη και η συνεργάτιδά της, Δήμητρα Κολοτούρα μίλησαν για το επιτυχημένο brand Zeus + Dione που φέρει την υπογραφή τους σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

«Ήταν μια ρομαντική αντίδραση στην οικονομική κρίση – ένα ισχυρό αίσθημα πατριωτισμού. Θέλαμε να στηρίξουμε τη χώρα μας. Πιστεύαμε ότι ήταν πολύ σημαντικό να συμμετάσχουμε σε μια συλλογική προσπάθεια να βγει η Ελλάδα από την κρίση, ενώ παράλληλα κάναμε και κάτι που μας ευχαριστούσε. Ήταν επίσης σημαντικό να αποδείξουμε στον επιχειρηματικό κόσμο ότι υπάρχουν ακόμη σημαντικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, ότι δεν είναι όλα μαύρα. Έτσι, αυτή η τρελή, ρομαντική, πατριωτική ιδέα ήταν, επίσης, και μια πολύ θετική ευκαιρία – να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας εντός της Ελλάδας και να πωλούμε σε διεθνές επίπεδο» δηλώσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency