© Getty Images / Ideal Image
© Getty Images / Ideal Image
26|09|2017 10:00
SHARE
LEGGINGS

Αυτό το ιδιαίτερο κολάν είναι η μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου -Πώς θα το φορέσεις σωστά


Το 2017 δεν σταματά να μας εκπλήσσει. To ένα trend κάνει την εμφάνισή του μετά το άλλο και φαίνεται ότι τη φετινή σεζόν... όλα επιτρέπονται.

Με τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα κάνει την εμφάνισή του το κομμάτι που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το «νέο τζιν» για μεγάλη μερίδα γυναικών. Το κομμάτι που τείνει να γίνει απόλυτα διαχρονικό, παρά το γεγονός ότι μπορεί να καταστρέψει μια ολόκληρη εμφάνιση αν δεν φορεθεί και δεν συνδυαστεί σωστά.

Το κολάν έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε στην αθλητική βερσιόν του ωστόσο τις τελευταίες σεζόν οι παραλλαγές του είναι πολλές και αρκετές από αυτές «αμφιλεγόμενες» για τον κόσμο της μόδας.

Δερμάτινο, σε bold χρώματα, με prints, με μεταλλικές λεπτομέρειες, τo κολάν είναι μέρος των street style εμφανίσεων και συνδυάζεται με jackets, με Τ-Shirts ή και με crop top.

Το φετινό φθινόπωρο, ένα κολάν σε απρόσμενο χρώμα είναι επιλογή που έχει αγκαλιαστεί από σταρ του εξωτερικού και πιθανότατα θα γίνει η επόμενη μεγάλη τάση.

Το λευκό κολάν είναι το κολάν που τολμούν οι fashionistas αυτή τη σεζόν και θεωρείται πλέον αρκετά δημοφιλές. Το κολάν σε σκούρα απόχρωση είναι πάντα μια all time classic επιλογή. Οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις μπορούν εύκολα να οδηγήσουν σε τεράστιο στιλιστικό ατόπημα. 

Το κολάν είναι το ρούχο που διαγράφει το σώμα αλλά αν δεν φορεθεί σωστά θέλουμε να «διαγράψουμε» από τη μνήμη μας το αποτέλεσμα που θα δημιουργηθεί. Βγήκε από τα γυμναστήρια και φοριέται πια σε διαφορετικές περιστάσεις όλη την ημέρα.

Το θέμα είναι ξέρουμε τι κολακεύει το σώμα μας και τι μπορούμε να υποστηρίξουμε. Το λευκό κολάν γίνεται μια αμφιλεγόμενη τάση γι'αυτή τη σεζόν που αποκτά ιδιαίτερη δυναμική στο εξωτερικό και δεν θα αργήσουμε να τη δούμε και στην Ελλάδα. 

© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image