© Getty Images / Ideal Image
© Getty Images / Ideal Image
29|09|2017 10:42
SHARE
CHLOE

Η Chloé μας δείχνει το δρόμο -Το cropped παντελόνι είναι ξανά πρωταγωνιστής


Το σόου του οίκου Chloé  στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού παρουσίασε την πρώτη συλλογή της σχεδιάστριας Νatacha Ramsay-Levi για τον οίκο.

Η ίδια προσπάθησε να αποτυπώσει το στιλιστικό όραμά της μέσα από ένα «μωσαικό» διαφορετικών look.

Θέλησε να δημιουργήσει μια cool n' chic ισορροπία στο καθημερινό στιλ κάθε γυναίκας που θέλει να έχει «ευέλικτες» εμφανίσεις καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στο fashion show του οίκου είδαμε και μια στιλιστική πρόταση για τη σεζόν που έρχεται: το cropped παντελόνι με γυρισμένο ρεβέρ συνδυασμένο με knee boots.

Το cropped παντελόνι είναι μια δυναμική τάση για τη φετινή σεζόν (ήδη από την αρχή του 2017 έχει γίνει μέρος των εμφανίσεών μας) ενώ φαίνεται ότι και την επόμενη σεζόν θα είναι στην πρώτη γραμμή.

Η πρόταση της Natacha Ramsay Levi είναι το cropped παντελόνι συνδυασμένο κολακευτικά με πιο ψηλές μπότες και όχι με ankle boots ή με flat.

Cropped pants, capri pants και cigarette pants έχουν άρωμα από τα 60’s και το στιλ τους έχει αγκαλιαστεί στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Με πουκάμισο και blazer ή με ένα τοπ και ένα τζάκετ, o συνδυασμός παντελονιού και μπότας που προτείνει η σχεδιάστρια φαίνεται ότι θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή την επόμενη σεζόν: ένα look effortless chic, ιδανικό για all day εμφανίσεις.