© Getty Images / Ideal Image
© Getty Images / Ideal Image
Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΞΕΡΕΙ

To stylish και πολύ οικονομικό αξεσουάρ που η Αντζελίνα Τζολί δεν αποχωρίζεται στα ταξίδια της


Το κομψό ντύσιμο δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι καθαρά θέμα αισθητικής.

Αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε τις καθημερινές μας εμφανίσεις δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψουμε πολλά χρήματα για να φτάσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με έξυπνους τρόπους, μπορούν τα κομμάτια που ήδη έχετε στην γκαρνταρόμπα σας να συνθέσουν ιδιαιτέρως σικάτες εμφανίσεις.

Ενα αξεσουάρ είναι πάντα μια λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά και μπορεί να αλλάξει εντελώς -προς το καλύτερο!- την εμφάνισή σου.

Tι κοινό μπορεί να ενώνει την Αngelina Jolie, την Rosie Huntinghton Whiteley και την Kate Beckinsale;

Η απάντηση βρίσκεται σε ένα άκρως οικονομικό και στιλάτο αξεσουάρ που μπορεί να έχεις κι εσύ στην ντουλάπα σου, ιδανικό για τους φθινοπωρινούς μήνες: την εσάρπα. Για την Angelina Jolie, η εσάρπα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του travel outfit της.

Ουκ ολίγες φορές ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει στο αεροδρόμιο να φορά εσάρπα σε γήινες αποχρώσεις.

Μαύρο, καφέ και μπεζ είναι αγαπημένες της αποχρώσεις γιατί απλά ταιριάζουν με ό,τι κι αν φορέσει.

Η Angelina είναι υπέρμαχος της απλότητας και θέλει να είναι διακριτικά κομψή. Επιλέγοντας τέτοια κομμάτια το καταφέρνει.

Κασμιρένια, μεταξωτή ή μάλλινη η εσάρπα είναι ένα αξεσουάρ που κάνει και το πιο απλό ντύσιμο να μην δείχνει βαρετό. Σε έντονο ή γήινο χρώμα, η εσάρπα -σε πολύ οικονομική τιμή- γίνεται ένα all time classic αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας και συμπληρώνει το office look ή μια βραδινή μας εμφάνιση.

Φωτογραφίες: Splash Images / Ideal Image