Ο Christian Louboutin σχεδίασε την πρώτη του συλλογή με παιδικά παπούτσια και είναι ονειρική | 0 bovary.gr
Ο Christian Louboutin σχεδίασε την πρώτη του συλλογή με παιδικά παπούτσια και είναι ονειρική | 0 bovary.gr
LOUBIBABY

Ο Christian Louboutin σχεδίασε την πρώτη του συλλογή με παιδικά παπούτσια και είναι ονειρική


"Loubibaby" ονομάζεται η νέα συλλογή που υπογράφει ο Christian Louboutin.

Το σχεδιαστικό ταλέντο του αεικίνητου Christian Louboutin και οι δημιουργικές ιδέες της Gwyneth Paltrow συναντήθηκαν και το αποτέλεσμα είναι μια ονειρική συλλογή παιδικών παπουτσιών για λιλιπούτειες fashionistas.

Με τη signature κόκκινη σόλα του οίκου, σατέν υφή και έναν φιόγκο, σε ροζ, μπλε και χρυσό απόχρωση, τα  Μary Jane παπούτσια που σχεδίασε ο Christian Louboutin δεν είναι μόνο χαριτωμένα, αλλά και ιδιαιτέρως stylish.

“Θυμάμαι ακόμα την πρώτη συζήτηση που μας οδήγησε σε συνεργασία. Ενα καλό τετ α τετ έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα. Η Gwyneth είναι μια υπέροχη συνεργάτιδα. Όταν η φιλία συναντά τη δουλειά, τα αποτελέσματα είναι συναρπαστικά" δηλώνει ο σχεδιαστής.

Το brandy Goop που φέρει την υπογραφή της Gwyneth Paltrow έκανε πρόταση συνεργασίας στον κορυφαίο σχεδιαστή και η συλλογή «Loubibaby» συγκέντρωσε αμέσως το ενδιαφέρον στη βιομηχανία της μόδας.

Τα παπούτσια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση από τις 15 Νοεμβρίου μέσω του site Goop και μέσω των μπουτίκ της εταιρείας κατά την εορταστική περίοδο.

«Η δεοντολογία του brand Goop επικεντρωνόταν πάντα στην διαχρονική αισθητική και ποιότητα. Ηταν τιμή για εμάς να συνεργαστούμε με τον Christian και την ομάδα του για τον σχεδιασμό της απόλυτης φθινοπωρινής συλλογής με κομμάτια-επένδυση που θα φοριούνται για χρόνια» αναφέρει η Gwyneth για την συνεργασία της με τον σχεδιαστή.