© Getty / Ideal Image
© Getty / Ideal Image
01|10|2017 09:05
SHARE
OFF THE SHOULDER

Αυτό είναι το off the shoulder τοπ του φθινοπώρου και θα το λατρέψεις


Θέλουμε η εμφάνισή μας να εκπέμπει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Το να ντύνεσαι καθημερινά για τις διαφορετικές υποχρεώσεις της ημέρας με φινέτσα, κάνοντας διαφορετικούς συνδυασμούς, φαινομενικά, δεν είναι κάτι απλό.

Θέλεις να ξέρεις τι σου ταιριάζει και τι αναδεικνύει τη σιλουέτα σου και τον σωματότυπό σου. Τέτοια κομμάτια υπάρχουν και μπορούν να σε βοηθήσουν. Οπως αυτό που ακολουθεί.

Koμμάτι «επένδυση» είναι το ρούχο που δεν μας «προδίδει» και μας κολακεύει. Με αυτό μπορούμε να κάνουμε διαφορετικούς all day συνδυασμούς. Είναι άνετο, κομψό και κολακευτικό και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα πασέ.

Ένα τέτοιο κομμάτι είναι οff the shoulder top που φοράμε και το φθινόπωρο. O James Laver (ιστορικός ενδυμάτων) πρότεινε την δεκαετία του 30’ την τάση που θα έδινε έμφαση σε ερωτογενείς ζώνες του σώματος. Έτσι, αν μια γυναίκα φορούσε μια μπλούζα με ακάλυπτους τους ώμους και τον λαιμό, το ενδιαφέρον θα εστιαζόταν εκεί. Αν φορούσε μια μίνι φούστα, την προσοχή θα τραβούσαν τα πόδια της και ούτω καθεξής.

Μεγάλοι οίκοι έχουν αγκαλιάσει την τάση που θέλει τους ώμους έξω και το off the shoulder trend έχει γίνει μέρος των καθημερινών μας εμφανίσεων.

Το trend κολακεύει κάθε τύπο σώματος και η ελκυστική περιοχή των ώμων είναι σε πρώτο πλάνο. Μπλούζες και φορέματα εκθέτουν το γοητευτικό σημείο και το κρύο φαίνεται ότι δεν είναι αυτό που απασχολεί τους fashionistas και τους σχεδιαστές.

Το off the shoulder top είναι εδώ και το φθινόπωρο, σε μια εκδοχή που ανταποκρίνεται σε πιο «ψυχρές» ημέρες. Το οff the shoulder top του φθινοπώρου δεν μας περιορίζει, μπορεί να συνδυαστεί με την φθινοπωρινή παντελόνα ή φούστα μας ή το jean μας και βέβαια μπορεί να κολακέψει κάθε σωματότυπο.

 

Τοπ, Theory
Τοπ, Theory

Toπ, Ζara 

Toπ, Hellessy

Tοπ, Rosetta Getty

Τοπ, Babaton

Τοπ, Isa Afren

Τοπ, Carven

Τοπ, Racil

Τοπ, A.L.C.

Τοπ, Veda