Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
02|10|2017 10:25
SHARE
TO ΚΟΤΛΕ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Κοτλέ: Το ύφασμα των παιδικών μας χρόνων αναβαθμίζεται και φοριέται από πάνω μέχρι κάτω


Το κολεγιακού τύπου ύφασμα που έκανε δυναμική εμφάνιση στα 70s και επανήλθε στα τέλη της δεκαετίας του 90, είναι και πάλι εδώ.

Ο οίκος Prada το επανέφερε στην Εβδομάδα Μόδας τον περασμένο Φεβρουάριο και το φετινό χειμώνα αναμένεται να ζήσει πάλι «ένδοξες» στιγμές.

Το ύφασμα που έχει συγγένεια με το βελούδο γίνεται μέρος των καθημερινών μας εμφανίσεων. Το κοτλέ είναι εδώ και μπορεί με ευελιξία να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ, στην έξοδό μας. Το κοτλέ είναι μέσα στα trends που επιστρέφουν από το παρελθόν για να δώσουν έναν vintage χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας.

Oι oίκοι Prada, Υves Saint Laurent και Μulberry φέρνουν το κοτλέ στην πρώτη γραμμή και το blazer σε αυτή την υφή γίνεται κομμάτι κλειδί. Jarvis Cocker, Jeremy Corbyn, Bob Dylan, Diane Keaton, Jane Birkin είναι οι προσωπικότητες που το έκαναν μέρος των εμφανίσεών τους.

H Κendall Jenner φόρεσε για λογαριασμό του οίκου Marc Jacobs κοτλέ παντελόνι σε βουργουνδί απόχρωση και ασορτί σακάκι και το συνδύασε με γκρι, πλεκτό jumper.

Μπορεί ο σοφιστικέ και ρετρό χαρακτήρας να καθιστά το εν λόγω ύφασμα μια πολύ ξεχωριστή επιλογή ωστόσο, σε στιλιστικό επίπεδο, καλό θα ήταν να διατηρηθεί το μέτρο, ώστε το αποτέλεσμα να είναι fashionable.

Μια κοτλέ φούστα ή ένα κοτλέ cropped παντελόνι, συνδυασμένο με ένα T-Shirt και ankle boots είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να υποστηρίξει μια εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ενα κοτλέ blazer, ένα τοπ και ένα τζιν παντελόνι μπορεί να δημιουργήσει επίσης ένα stylish αποτέλεσμα.

 

Μarc Jacobs 

Zara

Sonia Rykiel 

Saint Laurent 

Saint Laurent 

Prada

Prada 

Mulberry 

Mulberry 

Mango 

Closed

Acne Studios 

Acne Studios 

Acne Studios 

Acne Studios 

Acne Studios 

Acne Studios 

Acne Studios 

Balenciaga 

Alexa Chung

Isabel Marant 

Marc Jacobs