Ερχεται η πολυαναμενόμενη παράσταση «A Legend of Beauty - Intimissimi On Ice 2017» | 0 bovary.gr
Ερχεται η πολυαναμενόμενη παράσταση «A Legend of Beauty - Intimissimi On Ice 2017» | 0 bovary.gr
02|10|2017 16:04
SHARE
INTIMISSIMI

Ερχεται η πολυαναμενόμενη παράσταση «A Legend of Beauty - Intimissimi On Ice 2017»


Ένα αφιέρωμα στις γυναίκες, το ταλέντο και την ομορφιά. Η θηλυκότητα είναι η πηγή έμπνευσης για το τέταρτο show on ice της Intimissimi. 

A Legend of Beauty, μία παράσταση που θα μεταμορφώσει τη Βερόνα σε ένα διεθνές στάδιο χάρη στους ολυμπιονίκες και πρωταθλητές skaters, διάσημους τραγουδιστές και μουσικούς, exclusive guests και μία εκπληκτική δημιουργική ομάδα που θα φωτίσει τη θρυλική Arena στις 6 και 7 Οκτωβρίου – δύο μοναδικές βραδιές που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Με έμπνευση τo μοναδικό show που είναι αφιερωμένο στην Ομορφιά, τη Θηλυκότητα και την ελληνική μυθολογία, η Intimissimi σας προσφέρει μία συλλεκτική τσάντα που απεικονίζει τα κοστούμια που σχεδίασε η κορυφαία blogger Chiara Ferragni και που γίνεται δική σας με αγορές 60€ και άνω.

Η παράσταση

Για πρώτη φορά, χάρη στο πλήρως ανακαινισμένο στάδιο που διαθέτει μία κεντρική σκηνή παγοδρομίου (όπως στις αρχαίες ρωμαϊκές αρένες) το κοινό θα μπορεί να απολαύσει μια εμπειρία 360 μοιρών. Tο show θα ξεκινήσει με μία φουρτουνιασμένη θάλασσα από όπου θα αναδυθεί σε ένα κέλυφος, η Θεά Αφροδίτη έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της σε φανταστικούς κόσμους, ανάμεσα σε λίμνες γεμάτες κρίνα και φωτεινούς αστερισμούς, ένθερμες μάχες και videogames. 


H κλασική μυθολογία μέσα από ένα σύγχρονο ύφος: Θα συνυπάρχει η Αφροδίτη και η Ελένη της Τροίας, η Κίρκη και η Μέδουσα.

Οι πιο διάσημες γυναίκες της ελληνικής μυθολογίας θα είναι οι πρωταγωνίστριες στον έρωτα και τη τραγωδία με έντονα σύγχρονη προσέγγιση και αναφορές.

Μέσα από τις ιστορίες τους, το A Legend of Beauty γιορτάζει τη θηλυκότητα με τους πιο ταλαντούχους διεθνείς μουσικούς και αθλητές.

Tο cast

Ακόμα μία χρονιά το casting είναι εντυπωσιακό. Για πρώτη φορά στην ιστορία των παραστάσεων της Arena,όλοι οι βασικοί ηθοποιοί είναι ολυμπιονίκες που προέρχονται από κάθε άκρη της γης: η γιαπωνέζα πρωταθλήτρια Shizuka Arakawa, η πρώτη Ασιάτισσα που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο καλλιτεχνικό πατινάζ στους Ολυμπιακούς (Tορίνο 2006) και ήταν παγκόσμια πρωταθλήτρια ήδη από το 2004. Το ντουέτο από την Αμερική, Meryl Davis και Charlie White, νυν πρωταθλητές και νικητές ασημένιου και χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου καθώς και 2 χρυσών και 2 ασημένιων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

Το ντουέτο από τον Καναδά, Meagan Duhamel και Eric Radford, ασημένιοι oλυμπιονίκες το 2014 και νικητές 2 χρυσών και 2 χάλκινων μεταλλίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ. 

Tο cast δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς τον βασιλιά των spins, τον Ελβετό Stephan Lambiel, (ασημένιο μετάλλιο στο Τορίνο το 2006, δυο φορές χρυσός και δυο φορές χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής). Τέλος, ο Ρώσος μύθος του καλλιτεχνικού πατινάζ Evgeni Plushenko (2 φορές χρυσός ολυμπιονίκης, 2 φορές ασημένιος κι ο μόνος καλλιτεχνικός πατινέρ στον κόσμο που έχει κερδίσει 4 ολυμπιακά μετάλλια) και γοητεύει χωρίς τέλος το κοινό με το μοναδικό χάρισμά του. Το line up ολοκληρώνεται με διεθνείς διακεκριμένους αθλητές και την ιταλική ομάδα συγχρονισμένου πατινάζ, Hot Shivers.

Tα κοστούμια

Από το μεγάλο στάδιο των social media στο διάσημο, ιστορικό ανοιχτό θέατρο Arena Di Verona: η Chiara Ferragni θα υπογράφει τα σχέδια των κοστουμιών για το A Legend of Beauty.  
Η διεθνώς γνωστή ιταλίδα Influencer και επιχειρηματίας θα δημιουργήσει κι επιμεληθεί με το προσωπικό της στυλ και όραμα όλα τα ενδύματα που θα φορεθούν στη σκηνή για την πιο πολυσυζητημένη ice skating παράσταση. 
Γεννημένη στην Κρεμόνα το 1987, η ιδρύτρια της digital πλατφόρμας The Blonde Salad, και creative director του brand που φέρει το όνομά της με περίπου 10 εκατ. Followers στο Instagram, η Chiara Ferragni είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη σκηνή του διεθνούς social network.

The Voice

O μοναδικός Andrea Bocelli θα συνοδεύσει τις παραστάσεις, τα live και θα υπογραμμίσει τις πιο σημαντικές στιγμές του event. H επιστροφή του στην Arena της Βερόνα, το θέατρο με την καλύτερη ακουστική στον κόσμο, είναι περισσότερο και από πολυαναμενόμενη κι επιβεβαιώνει ότι το A Legend of Beauty θα είναι μία καθ’ όλα made in Italy παραγωγή που ανεβάζει κι άλλο ψηλά τον πήχη.

Μια ευκαιρία να αποδείξει πάλι η Ιταλία στον κόσμο ότι είναι η χώρα της ομορφιάς και της τέχνης και πως αυτά τα 2 στοιχεία να δημιουργήσουν απίστευτες στιγμές.
Ο Bocelli από το “Con te Partir” το 1996 έχει τιμηθεί με διεθνή βραβεία και υποψηφιότητες στα Oscar και τις Χρυσές Σφαίρες κι έχει κερδίσει δύο Classic BRIT Awards).

Event Manager: Damiano Michieletto
Creative Director: Marco Balich
Stage Director: Paolo Fantin
Choreographer: Nathan Clarke
Music Composer: John Metcalfe
Hair: Cotril - Global creative director Giovanni Iovino.
Make-up: KIKO Milano. 
Producer: Balich Worldwide Shows and Opera on Ice.
Executive Co-Producer: Sandro Veronesi, Πρόεδρος του Calzedonia Group, ο οποίος πιστεύει ότι αυτό το καλλιτεχνικό event αποτελεί έναν νέο τρόπο δημιουργικής επικοινωνίας στη βιομηχανία της μόδας. 

Tα εισιτήρια ξεκινούν από 38 ευρώ. 
TICKETONE:
http://www.ticketone.it/intimissimi-on-icebiglietti.
html?affiliate=ITT&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&kuid=464746

GETICKET:
http://www.geticket.it/default//show/Intimissimi-on-Ice-2017-arena-verona-95159.html