Hermès: Η νέα συλλογή είναι μια σύνοδος κορυφής μεταξύ Ανατολής και Δύσης | 0 bovary.gr
Hermès: Η νέα συλλογή είναι μια σύνοδος κορυφής μεταξύ Ανατολής και Δύσης | 0 bovary.gr
HERMES

Hermès: Η νέα συλλογή είναι μια σύνοδος κορυφής μεταξύ Ανατολής και Δύσης


H creative director του οίκου Hermès, Nadège Vanhée-Cybulski υπέγραψε άλλη μια συλλογή εκλεπτυσμένης κομψότητας.

Οταν η ίδια ανέλαβε τα καθήκοντά της στον οίκο το 2014, γρήγορα έδειξε ότι οι δημιουργίες της είναι μια σπουδή στην διακριτική φινέτσα. Σε μια εποχή που οι σχεδιαστές ενδιαφέρονται για το «φαίνεσθαι», η Nadège Vanhée-Cybulski αποφεύγει τους προβολείς και αποτυπώνει το σχεδιαστικό της όραμα σε δημιουργίες με «μυστηριακό» ύφος, με σαγηνευτική, ήρεμη δύναμη.

Μινιμαλιστική κομψότητα που δεν θυσιάζει τη θηλυκότητα.

Η τοποθεσία η οποία επελέγη για να πραγματοποιηθεί το σόου, δεν είναι τυχαία. Το Palais de Chaillot με την μοντερνιστική του μεγαλοπρέπεια ήταν το κατάλληλο μέρος για να υποδεχθεί την συλλογή του οίκου.

Kάθε δημιουργία του οίκου συμπύκνωνε τη φιλοσοφία του: η πολυτέλεια είναι θέμα εκλεπτυσμένης αισθητικής, υψηλής ποιότητας και απλότητας.

Καρό, ρίγες, γεωμετρικά prints. Mια σύνοδος κορυφής Ανατολής και Δύσης. Ρούχα που απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα της πόλης που κινείται σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα ζωής. 

Μαύρο, blue black, wet blue, ultraviolet, κόκκινο: η χρωματική παλέτα με την οποία η σχεδιάστρια έντυσε τις δημιουργίες της συνέθετε ένα σκοτεινό και μυστηριακό ουράνιο τόξο. Η άνεση γίνεται το ζητούμενο. Οι γραμμές είναι πιο χαλαρές και τα ρούχα μπορούν να ανταποκριθούν σε διαφορετικές περιστάσεις.

Η σχεδιάστρια θέλησε να δώσει ένα arty άγγιγμα στις δημιουργίες της. Η θηλυκότητα πηγάζει από την αυτοπεποίθηση. Το ντύσιμο γίνεται επιβλητικό όταν δεν έχει υπερβολή.

Ο μινιμαλισμός πάντα θα είναι συνδεδεμένος με την πολυτέλεια. Η συλλογή ήταν απόλυτα συγχρονισμένη με το DNA του οίκου αλλά συγχρόνως δεν θέλησε να απέχει από τις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

 

ΑP Images 

TAGS