unsplash
unsplash
25|10|2017 13:28
SHARE
TRIUMPH

Το μυστικό που μοιράζονται όλες οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση


Κάθε γυναίκα καλείται να ανταποκριθεί σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους μέσα στην ημέρα και η Triumph έχει τα ιδανικά εσώρουχα για κάθε έναν από αυτούς.

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα πράγματα κάνετε μέσα στην ημέρα; Πόσους διαφορετικούς «ρόλους» καλείστε να παίξετε; Πόσες υποχρεώσεις φέρνετε εις πέρας; Πόσα σύνολα αλλάζετε και για πόσες περιστάσεις;

Πιθανότατα, να μη φτάνει ένα «πολλά» για να χωρέσει τις απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι καμία στιγμή και δραστηριότητα αυτού του καθημερινού «τρεξίματος» δε μοιάζει με την άλλη.

Αρκεί να σκεφτείτε το εξής: Είστε ο ίδιος άνθρωπος στη δουλειά σας με αυτόν που είστε όταν γυμνάζεστε ή όταν χαλαρώνετε τρώγοντας το αγαπημένο σας φαγητό με την οικογένεια σας; Όχι.

Κάθε στιγμή της ημέρας είναι ξεχωριστή, θέλει τη δική της διαχείριση και ίσως απαιτεί από εσάς να προσαρμόζετε τον εαυτό σας στις «απαιτήσεις» της. Η Triumph για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2017 προτρέπει να αγκαλιάσουμε όλες τις πτυχές της προσωπικότητας και της καθημερινότητας μας.

 

H νέα σειρά Amourette Charm, όπως όλη η φετινή συλλογή της Triumph, είναι εμπνευσμένη από την Art Nouveau. Με ανανεωμένα χρώματα, κοψίματα και σχέδια, έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες της κάθε γυναίκας μέσα στην ημέρα της.

Αυτό άλλωστε είναι το μήνυμα (και) της φετινής καμπάνιας, στην οποία πρωταγωνιστεί το μοντέλο Jessica Hart: Κάθε γυναίκα να βρει το ιδανικό σετ εσωρούχων για κάθε της εαυτό!

 

 

Έτσι ανάμεσα στις σειρές θα βρεις πρωτοποριακά σχεδιασμένα εσώρουχα που προσφέρουν άνεση όλη μέρα. Επίσης, η Τriumph έχει φροντίσει και για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος με εσώρουχα σε μοντέρνα σχέδια. Ξεχωρίζουν και οι σειρές homewear με καθημερινά σλιπ για κάθε στυλ και περίσταση. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί.

Στα shapewear εντυπωσιάζουν οι σειρές με Magic Wire, δηλαδή την αποκλειστική καινοτομία της ελαστικής και όχι μεταλλικής μπανέλας (Magic Boost, Magic Lily Sensation) καθώς και σειρές που διαμορφώνουν το σώμα (Αiry Sensation) σχεδιασμένες με στιλ και αισθησιασμό. Παράλληλα, η νέα σειρά Magic Boost Velvet, συνδυάζει την καινοτομία και τη διαμόρφωση με άκρως σαγηνευτικά, βελούδινα styles. 

Καμία γυναίκα δε μοιάζει με την άλλη και αυτό δίνει το κίνητρο στην Triumph να σχεδιάζει με επιμονή στην λεπτομέρεια και με γνώμονα την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης κάθε γυναίκας. Αυτό που χρειάζεται κάθε μια από εμάς δηλαδή για να επιστρέφει σπίτι της με ενέργεια ακόμα και μετά από την πιο δύσκολη ημέρα.