Μέσα στην επική ντουλάπα της Cindy Crawford -Το διάσημο σορτσάκι και η ιστορία πίσω από το νυφικό της | 0 bovary.gr
Μέσα στην επική ντουλάπα της Cindy Crawford -Το διάσημο σορτσάκι και η ιστορία πίσω από το νυφικό της | 0 bovary.gr
06|10|2017 10:30
SHARE
CINDY CRAWFORD

Μέσα στην επική ντουλάπα της Cindy Crawford -Το διάσημο σορτσάκι και η ιστορία πίσω από το νυφικό της


Η Σίντι Κρόφορντ έχει περπατήσει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών του κόσμου και το πρόσωπό της έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα των πιο γνωστών περιοδικών μόδας και μη.

Πώς είναι όμως η ντουλάπα της; Ποια είναι τα αντικείμενα που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αποχωριστεί; 

Το 51χρονο supermodel είναι η τελευταία fashionista που επιτρέπει στην κάμερα 360 ° της Vogue να μπει στο σπίτι της στο Μαλιμπού και να ρίξει μια ματιά στην απίστευτη συλλογή της από διάσημα κομμάτια που φόρεσε στην μακρά καριέρα της. 


«Κάποια στιγμή, όταν είχα πολύ χώρο στην ντουλάπα μου, συνειδητοποίησα ότι είχα μερικά απίστευτα ρούχα που τα είχα κρατήσει εδώ και χρόνια» λέει στην κάμερα. 

Προσθέτει επίσης, ότι μία από τις μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ ενός μοντέλου του τότε και του τώρα είναι πως τότε δεν είχαν στυλίστες για τις καθημερινές εκδηλώσεις τονίζοντας ωστόσο, πως «ευτυχώς είχαμε καλές γνωριμίες». 

Ως παράδειγμα μάλιστα, αυτών των γνωριμιών, η Σίντι δείχνει το περίφημο φόρεμα Versace που φορούσε στα VMA του 1992.

«Το είχα δει σε μια πασαρέλα του Versace και είχα γίνει εμμονική με αυτό, γι’ αυτό και είπα ‘Μήπως μπορώ να το δανειστώ;».

Στη συνέχεια, δείχνει το μοναδικό σορτς που υπάρχει πλέον στην ντουλάπα της και αυτό δεν είναι άλλο από εκείνο που θυμούνται όλα τα παιδιά της δεκαετίας του ‘90 και το οποίο φορούσε στη διαφήμιση της Pepsi.

Αποκαλύπτει μάλιστα, ότι το σορτς ήταν στην πραγματικότητα από ένα δικό της παντελόνι τζιν που φορούσε την ημέρα του γυρίσματος και το οποίο είχε συνδυάσει με ένα λευκό κορμάκι.

Φυσικά, εκείνο το look αποτέλεσε έμπνευση για χιλιάδες νέα κορίτσια τότε. 

Στη συνέχεια, το μοντέλο κάνει στους θεατές μια γρήγορη περιήγηση στη συλλογή από τσάντες της, συμπεριλαμβανομένων δύο τσαντών Fendi και μια «εντελώς μη πρακτική» αλλά όμορφη τσάντα Louis Vuitton. 

Παρά το γεγονός ότι  είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα παγκοσμίως, η Σίντι Κρόφορντ αποκαλύπτει ότι το αγαπημένο της ρούχο είναι τα τζιν, ίσως και εξαιτίας του τρόπου ζωής της αλλά και της περιοχής στην οποία μένει.

«Πάντα λέω πως το επίσημο ένδυμα στο Μαλιμπού είναι οι σαγιονάρες» προσθέτοντας πως «νιώθω ο εαυτός μου με το τζιν». 

Προχωρώντας στο «πιο συναισθηματικό» κομμάτι της συλλογής, η Σίντι δείχνει το λευκό φόρεμα John Galliano που φορούσε την ημέρα του γάμου της με τον Ράντι Γκέρμπερ.

«Κανένας δεν ήξερε ότι θα παντρευόμασταν, γι’ αυτό και δεν μπορούσα να βγω στην αγορά για να ψωνίσω νυφικό, γιατί από τη στιγμή που θα το κάνεις αυτό, τελείωσε, όλοι ξέρουν πλέον ότι παντρεύεσαι» λέει. 

 

Έτσι, αντί να ψάχνει νυφικό, η Σίντι αποκαλύπτει πως ήρθε σε επικοινωνία με έναν φίλο στυλίστα και του είπε ότι θα ήθελε να δει μαύρα και λευκά φορέματα για να φορέσει σε ένα πάρτι με ασπρόμαυρο θέμα. 


Μόλις αντίκρισε το φόρεμα αξίας 1,200 δολαρίων, κατάλαβε πως ήταν η τέλεια επιλογή, δεδομένου ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια παραλία στις Μπαχάμες.  Το βίντεο κλείνει με την Σίντι να αποκαλύπτει πως ελπίζει να φορέσει το πλέον vintage φόρεμα στην 20η επέτειο του γάμου της – τον επόμενο χρόνο.