apimages
apimages
JENNIFER CONNELLY

Κι όμως το νέο σορτς του Louis Vuitton είναι εντυπωσιακό και το φόρεσε η Jennifer Connelly


Ο δημιουργός του οίκου Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière έχει πολλές μούσες, αλλά λίγες είχαν τη μακροζωία της Jennifer Connelly.

Ο σχεδιαστής έχει ντύσει την ηθοποιό για περισσότερο από μία δεκαετία και με την πάροδο των ετών η φιλία τους έχει οδηγήσει την ηθοποιό σε πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Αυτή τη φορά όμως, η Connelly αποτέλεσε την τελειότερη πρέσβειρα για την φουτουριστική αισθητική του Ghesquière ενώ η ατρόμητη προσέγγισή της στη μόδα κατά τη διάρκεια των επίσημων εμφανίσεών της, είναι κάτι που όλοι ανυπομονούν να δουν.

Στην χθεσινή εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας «Only the Brave» κατέφθασε φορώντας ένα από τα πιο απίθανα κομμάτια της σεζόν: το καθημερινό αλλά ταυτόχρονα πολυτελές μεταξωτό σορτς γυμναστικής που παρουσίασε ο Ghesquière για τον οίκο Louis Vuitton.

AP Images
AP Images

Το συγκεκριμένο ρούχο έχει να κάνει με αντιθέσεις. Το αθλητικό σορτς συνδυασμένο με ένα floral παλτό αποδεικνύει πως το vintage μπορεί να είναι και μοντέρνο.

Μπορεί το μοντέλο Atty Mitchell που φόρεσε το συγκεκριμένο outfit στην επίδειξη μόδας του Louis Vuitton να έδωσε μια νεανική δροσιά, ωστόσο η Connely απέδειξε πως μπορεί να φορεθεί και από μια πιο ώριμη γυναίκα.

Splashnews
Splashnews

Αφήνοντας, λοιπόν, στην άκρη τα αθλητικά παπούτσια και φορώντας αντ’ αυτού ένα ζευγάρι πανύψηλα μαύρα τακούνια, η ηθοποιός μετέτρεψε μια απλή εμφάνιση σε κορυφαία στιγμή του κόκκινου χαλιού.

Με τα μαλλιά λιτά και τα ελάχιστα κοσμήματα, κράτησε το επίκεντρο στο περίτεχνο παλτό.

Splashnews
Splashnews