Η θεαματική επάνοδος του καλσόν -Είναι το αξεσουάρ-κλειδί της σεζόν | 0 bovary.gr
Η θεαματική επάνοδος του καλσόν -Είναι το αξεσουάρ-κλειδί της σεζόν | 0 bovary.gr
ΚΑΛΣΟΝ

Η θεαματική επάνοδος του καλσόν -Είναι το αξεσουάρ-κλειδί της σεζόν


Το καλσόν ποτέ δεν πεθαίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.

Το καλσόν, τη φετινή σεζόν, ζει την πλήρη απενοχοποίησή του.

Γίνεται κομμάτι-κλειδί των εμφανίσεών μας από το πρωί μέχρι το βράδυ, ένα αξεσουάρ που μπορεί να αναδείξει το πιο θηλυκό κομμάτι κάθε γυναίκας. Ο τρόπος που θα φορεθεί το καλσόν για να μην δείχνει παλιομοδίτικο ή κιτς είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί. Οι επιλογές είναι πολλές: το χρωματικό φάσμα των καλσόν αυτής της σεζόν είναι ευρύ, τα παιχνιδιάρικα σχέδια και οι μικρές λεπτομέρειές τους (φιόγκοι, pompoms, γκλίτερ) μπορούν να απογειώσουν τις εμφανίσεις μας, να τις κάνουν εκθαμβωτικές.

Μεγάλοι οίκοι κάνουν το καλσόν must have κομμάτι της σεζόν: Celine, Balenciaga, Valentino, Μiu Miu, Prada, Gucci, Αnna Sui μας εντυπωσίασαν με τις προτάσεις τους στην πασαρέλα. Είδαμε το καλσόν να συνδυάζεται με maxi φούστες και φορέματα, με σορτς και cropped παντελόνια, με miniskirts. Κόκκινο, κίτρινο, φούξια, μπλε, το πάντα κλασικό μαύρο τα χρώματα που κυριαρχούν. 

Το καλσόν καθρεπτίζει μια διαφορετική πτυχή του στιλ κάθε γυναίκας.

Μπορεί να είναι girly ή τολμηρό. Μπορεί να είναι πολύ διακριτικό ή να δηλώνει έντονα την παρουσία του με τις αποχρώσεις του και τα prints του. Μπορεί για κάποιες γυναίκες να είναι πρακτικό και για άλλες να μοιάζει «μπελάς». Αλλες να το θεωρούν ξεπερασμένο και άλλες αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών τους.

Οσο πλησιάζουμε προς το χειμώνα, το καλσόν δικαιολογεί ακόμα περισσότερο την παρουσία του στα καθημερινά μας οutfit.

Πριν από λίγες ημέρες, 20 supermodel περπάτησαν στην πασαρέλα για το Calzedonia Leg Show. Ενα σόου που αποθέωσε την ευελιξία που έχει στη φιλοσοφία του το καλσόν και το ανέδειξε ως το απόλυτο statement αξεσουάρ της φετινής σεζόν. Kαλσόν σε έντονα χρώματα, πουά, με glitter, με φιόγκους, με παιχνιδιάρικα prints. Η ambassador της Calzedonia, Julia Roberts, δηλώνει ότι φορά καλσόν όλο το χρόνο! Μάλλον κάτι θα ξέρει...

 

Φωτογραφίες: Calzedonia Leg Show- Getty Images- AP Images