Apimages
Apimages
11|10|2017 11:17
SHARE
CALVIN KLEIN

O Jake Gyllenhaal είναι το νέο πρόσωπο του Eternity


Ο διάσημος ηθοποιός Jake Gyllenhaal θα είναι το νέο πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας για το διαχρονικό και αγαπημένο άρωμα, Eternity, του Calvin Klein.

Η Calvin Klein, Inc., μία θυγατρική εταιρεία της PVH Corp. και της Calvin Klein Fragrances, που αποτελεί μέρος της Coty Inc., παρουσίασε την νέα παγκόσμια έντυπη διαφημιστική καμπάνια για το ETERNITY Calvin Klein, με τον ηθοποιό Jake Gyllenhaal.

Δημιουργικά σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με τον Gyllenhaal και αποτυπωμένη από το φακό του φημισμένου φωτογράφου Willy Vanderperre, στην νέα καμπάνια του ETERNITY Calvin Klein συμπρωταγωνιστούν επίσης το μοντέλο και συνήγορος Liya Kebede και η τετράχρονη ηθοποιός Leila.

Ο Κος. Gyllenhaal, η Κα. Kebede και η Leila θα πρωταγωνιστούν επίσης στην νέα τηλεοπτική καμπάνια του ETERNITY Calvin Klein, που ξεκινάει στο τέλος του μήνα, και θα επικεντρώνεται στις μακρόχρονες ιδέες του ETERNITY Calvin Klein σχετικά με τον έρωτα, την αγάπη, την οικειότητα και τη δέσμευση.

Αυτές οι αξίες παραμένουν διαχρονικές μέχρι σήμερα δίνοντας έμφαση στη σύγχρονη ζωή.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, κος. Gyllenhaal, κέρδισε το βραβείο BAFTA για το ρόλο του στην ταινία Brokeback Mountain. Στην τελευταία του δουλειά, την ταινία Stronger, ο κος. Gyllenhaal εκτός από πρωταγωνιστής ήταν και παραγωγός, λαμβάνοντας από την πρώτη προβολή διθυραμβικές κριτικές.

Βασισμένη στα απομνημονεύματα του ίδιου, η ταινία παρακολουθεί τον επιζόντα της βομβιστικής επίθεσης που έγινε κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Βοστόνης, τον Jeff Bauman. Το 2016, πρωταγωνίστησε στην φημισμένη ταινία Nocturnal Animals του Tom Ford, για την οποία κέρδισε υποψηφιότητα στα βραβεία BAFTA.

Σχετικά με την Calvin Klein, Inc.

Η CALVIN KLEIN είναι μία παγκοσμίου φήμης μάρκα lifestyle η οποία εκπροσωπεί τολμηρά, προοδευτικά ιδανικά και μία σαγηνευτική, και συχνά μινιμαλιστική αισθητική. Επιδιώκει να ενθουσιάζει και να εμπνέει το κοινό της, χρησιμοποιώντας προκλητικές εικόνες και εντυπωσιακά σχέδια που διεγείρουν τις αισθήσεις.

Ιδρυμένη το 1968 από τον Clavin Klein και τον επιχειρηματικό του συνεργάτη Barry Schwartz, έχτισε τη φήμη της ως ηγέτης της Αμερικανικής μόδας μέσα από την καθαρή αισθητική και τα καινοτόμα σχέδια.

Το 2016, οι λιανικές πωλήσεις προϊόντων της Calvin Klein ξεπέρασαν τα $8 δισεκατομμύρια (Δολάρια) παγκοσμίως και διανεμήθηκαν σε (περισσότερες από) 110 χώρες.

Η CALVIN KLEIN απασχολεί περισσότερους από 10,000 συνεργάτες παγκοσμίως. Το 2003 έγινε μέλος του ομίλου PVH Corp.