ΑP Images
ΑP Images
DAMIAN HURLEY

O 15χρονος γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλει θέλει να κατακτήσει τον κόσμο του θεάματος


Ο Damian Hurley είναι μόλις 15 ετών αλλά ξέρει πολύ καλά τι θέλει να κάνει στη ζωή του.

Κουβαλά ένα όνομα που είναι συνδεδεμένο με μια καριέρα πολλών αστέρων: με αυτήν της μητέρας του, Elizabeth Hurley. Μπορεί ο Damian να έχει ανοίξει τα φτερά του και είναι έτοιμος για πολλά ταξίδια στον κόσμο της βιομηχανίας του θεάματος, ωστόσο η ηθοποιός του τον θέλει προσγειωμένο.

Προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είναι οι σπουδές του γιατί πλάθουν μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

«Αγαπά τη σόουμπιζ και σίγουρα θα τον ενθαρρύνω να κάνει αυτό που θέλει αλλά παράλληλα θα τον παροτρύνω να σπουδάσει. Ακόμα κι αν αυτές σπουδές του δώσουν ένα τίτλο που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή του, αυτές θα τον κάνουν πιο oλοκληρωμένο άνθρωπο.

Πάντα του έλεγα ότι αν έχεις γνώσεις θα είσαι πολύ βαρετός σε ένα δείπνο. Θα πρέπει να γνωρίζεις γεωγραφία, ιστορία. Είναι ενδιαφέρον. Βέβαια, αν θες να γίνεις ένα αστέρι του σινεμά -εννοείται ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είσαι αρκετά ταλαντούχος και τυχερός- θα είναι κάτι όμορφο. Ομως αυτό θα πρέπει να το ζήσεις αφού πρώτα έχεις γίνει ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος».

Ο Damian μεγάλωσε με μια μητέρα που πάντα συγκέντρωνε την προσοχή των μίντια και η ζωή της -όσο κι αν ήθελε να την προστατεύει- δεν μπορούσε να μένει μακριά από τους προβολείς.

Ο γιος της ηθοποιού ξέρει καλά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της απόφασής του να μπει στη βιομηχανία του θεάματος: είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να του αποφέρει κέρδη αλλά παράλληλα η προσωπική του ζωή θα είναι πάντα εκτεθειμένη.

O Damian συμμετείχε στην τρίτη σεζόν του «The Royals» συμπρωταγωνιστώντας με τη μητέρα του και  κρατώντας το ρόλο του Prince Hansel Von Liechtenstein.