Τα ρούχα από τη νέα συλλογή της H&M σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Erdem θα μιλήσουν σε κάθε ρομαντική ψυχή | 0 bovary.gr
Τα ρούχα από τη νέα συλλογή της H&M σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Erdem θα μιλήσουν σε κάθε ρομαντική ψυχή | 0 bovary.gr
13|10|2017 16:24
SHARE
Η&Μ

Τα ρούχα από τη νέα συλλογή της H&M σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Erdem θα μιλήσουν σε κάθε ρομαντική ψυχή


Η H&M ανακοίνωσε τη νέα της μεγάλη συνεργασία και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ενθουσιασμένες.

Μας αρέσει η H&M. Και μας αρέσει που φέρνει τη μόδα πιο κοντά στους ανθρώπους. Και όχι μόνο τη street style, αλλά και την υψηλή ραπτική.

Κάθε χρόνο η εταιρεία συνεργάζεται με κάποιο ηχηρό όνομα της βιομηχανίας της μόδας. Οι διάσημοι σχεδιαστές συνδεόυν τη δημιουργικότητα τους με αυτή της H & M και προκύπτουν συλλογές που γίνονται ανάρπαστες. 

Η καινούρια συνεργασία ακούει στο όνομα Erdem, ένας σχεδιαστής με έντονα ρομαντική διάθεση ο οποίος κατέχει πολύ καλά την τέχνη του φλοράλ. 

Ο ονειροπόλος και εφευρετικός δημιουργός θα επαναρμηνεύσει σχεδιαστικά θέματα από τιος συλλογές του για την H & M παίζοντας με τα μοτίβα και τα υφάσματα που τον έκαναν γνωστό. 

Αυτή τη συνεργασία όμως κρύβει ακόμα μια έκπληξη!  Στη συλλογή θα δώσει σάρκα και οστά ο δημιουργός ταινιών Μπαζ Λούρμαν μέσα από τη μοναδική του αφήγηση! 

 

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με την Η&Μ και θα εξερευνήσω τη δουλειά μου σε μια εντελώς νέα κλίμακα», δήλωσε ο Erdem ο οποίος θα σχεδιάσει γυναικεία συλλογή, αλλά για πρώτη φορά και ανδρική.

Σε κάθε περίπτωση τα ρούχα που θα δούμε θα είναι γεμάτα ομορφιά, γοητεία και πλούσιες λεπτομέρειες. «Υπάρχουν κομμάτια που θα θέλετε να τα φοράτε για μια ζωή!», δήλωσε η Ann Sofie Johansson, καλλιτεχνική σύμβουλος της H&M. 

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από 2/11 στο hm.com