To αξεσουάρ με τη γαλλική φινέτσα που ξεκίνησαν ήδη να φορούν οι πιο σικ Ελληνίδες  | 0 bovary.gr
To αξεσουάρ με τη γαλλική φινέτσα που ξεκίνησαν ήδη να φορούν οι πιο σικ Ελληνίδες | 0 bovary.gr
14|10|2017 10:19
SHARE
ΜΠΕΡΕΣ

To αξεσουάρ με τη γαλλική φινέτσα που ξεκίνησαν ήδη να φορούν οι πιο σικ Ελληνίδες


Αυτό το αξεσουάρ κάποιες το αγαπούν, άλλες λατρεύουν να το μισούν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το είδαμε να έχει εξέχουσα θέση στις street εμφανίσεις των εβδομάδων μόδας του Σεπτεμβρίου -ιδιαιτέρως του Παρισιού- αλλά και στις πασαρέλες.

Ο οίκος Christian Dior αποθέωσε αυτό το αξεσουάρ στα σόου του στις πιο πρόσφατες εβδομάδες μόδας και το έκανε πρόταση: ο μπερές είναι εδώ και τον φετινό χειμώνα θα έχει την πιο δυναμική παρουσία.

Το αξεσουάρ που συνδέθηκε με το στιλ των Γαλλίδων γίνεται statement κομμάτι και το βλέπουμε να φοριέται από γυναίκες που «έχουν λόγο» στη μόδα.

Από τη Rihanna και τη Bella Hadid μέχρι την Kate Moss και άλλες σταρ και fashionistas, αυτό το αξεσούαρ δείχνει να έχει επανέλθει στον κόσμο του στιλ και να κάνει ξανά διαδρομές. Σύμβολο δυναμισμού, συνδέθηκε με σημαντικές προσωπικότητες (Ernest Hemingway, Pablo Picasso, Edith Piaf, Marlene Dietrich, John Lennon, Yoko Ono, Brigitte Bardot).

O μπερές ζει μια πολύ δυνατή στιγμή αυτή τη σεζόν. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μαύρο ή σε έντονο χρώμα, δερμάτινος, με prints κλέβει τις εντυπώσεις. Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά τολμήστε να τον εντάξετε στις εμφανίσεις σας: μόνο αν τον φορέσετε θα καταλάβετε αν πράγματι σας ταιριάζει.