Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
CASHMERE SWEATER

Kάνε layering με το κασμιρένιο σου πουλόβερ -4 στιλάτοι τρόποι


Η αίσθηση απαλότητας αυτού του υφάσματος είναι ασύγκριτη.

Το κασμίρ δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα.

Σε πουλόβερ, σε φόρεμα, σε αξεσουάρ του χειμώνα όπως κασκόλ και σκουφιά, πανωφόρια όπως cardigan, το κασμίρ κλέβει τις εντυπώσεις για την λεπτότητα και την ποιότητά του γι'αυτό και τα αυθεντικά κασμιρένια κομμάτια είναι πιο ακριβά (το κασμιρένιο νήμα είναι δυσεύρετο υλικό).

Το κασμίρ αγκαλιάζει το σώμα σας και χαρίζει μοναδική άνεση.

Ενα κασμιρένιο κομμάτι θέλει ιδιαίτερη προσοχή ως προς την περιποίησή του καθώς είναι πολύ εύκολο να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά (δεν θα πρέπει να μπει στο πλυντήριο μαζί με άλλα ρούχα, θα πρέπει να πλένεται σε χαμηλή θερμοκρασία, να μην σιδερώνεται, να μην φοριέται συνέχεια και να αερίζεται). Αν το προστατεύσουμε σωστά μπορεί να περάσει από γενιά σε γενιά και να παραμείνει σε πολύ καλή κατάσταση.

Μια υπέροχη, preppy εμφάνιση μπορεί δημιουργηθεί με ένα κασμιρένιο πουλόβερ, μια maxi φούστα και ένα statement κόσμημα.

Μπορεί να συνδυαστεί με τζιν και με ένα δερμάτινο jacket και τις μπότες μας και με πολλά ακόμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Το κασμιρένιο πουλόβερ εκτός από κομμάτι-επένδυση είναι και ένα ρούχο ιδανικό για layering (σσ η «τέχνη» να φοράς το ένα ρούχο πάνω από το άλλο, κάνοντας απρόσμενους, διαφορετικούς, εκκεντρικούς συνδυασμούς).

Πουλόβερ J.Crew

Πουλόβερ Mango 

Πουλόβερ Proenza Schouler

Πουλόβερ Michael Kors 

Σας προτείνουμε τέσσερις τρόπους για να κάνετε layering με το αγαπημένο σας κασμιρένιο πουλόβερ και να δημιουργήσετε συνδυασμούς για κάθε στιγμή της ημέρας.

1) Φορέστε το κασμιρένιο σας πουλόβερ μέσα από φόρεμα: Ετσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε και ένα φόρεμα που ίσως να φορούσατε μόνο την άνοιξη. 

2) Φορέστε το πουλόβερ σας μέσα από ολόσωμη φόρμα: Η ολόσωμη φόρμα θα γίνει ένα κομμάτι που μπορεί να φορεθεί κάλλιστα και το πρωί. 

3) Μέσα από πουλόβερ φορέστε button down πουκάμισο. Αν το πουκάμισο έχει prints δημιουργείται ένας ακόμα πιο ενδιαφέρον συνδυασμός. 

4) Μέσα από το πουλόβερ, φορέστε ένα λεπτό ζιβάγκο με prints: Με το τζιν σας και με τις μπότες σας μπορεί να δημιουργήσει έναν υπέροχο συνδυασμό