ΑP Images
ΑP Images
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ GIVENCHY

Pretty woman! Η Τζούλια Ρόμπερτς φόρεσε μοναδικά το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας


Τον Απρίλιο, η Τζούλια Ρόμπερτς κέρδισε για πέμπτη φορά τον τίτλο της «πιο όμορφης γυναίκας» που απονέμει κάθε χρόνο το περιοδικό «People».

Μια «Pretty Woman» και μητέρα τριών παιδιών που κατάφερε να ισορροπήσει την επαγγελματική πορεία της με την οικογενειακή της ζωή.

Πριν από λίγες ημέρες, την ηθοποιό τίμησε το Ιδρυμα Έρευνας για το AIDS (Foundation for AIDS Research) στο AmfAR Gala που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles.

Η Τζούλια Ρόμπερτς βραβεύτηκε για την -αφιλοκερδή- προσφορά της στο Ιδρυμα και έλαμψε με την ομολογουμένως φινετσάτη παρουσία της.

Η ηθοποιός επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μαύρο μίνι φόρεμα του οίκου Givenchy από την συλλογή του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 συνδύαζοντάς το με all time classic ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες. H Julia Roberts διάλεξε το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας απλά γιατί η γοητεία του έχει ένα κοινό με τη δική της: έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Η Tζούλια Ρόμπερτς παρέλαβε το βραβείο από τον Tom Hanks, ενώ οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο James Corden. Με μαλλιά αφημένα στους ώμους, με ανάλαφρους κυματισμούς και μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους, εντυπωσίασε με τη παρουσία της.

Με τα λόγια της, κατά την παραλαβή του βραβείου της συγκίνησε: «Αποδέχομαι το βραβείο, όχι γι’αυτά που έχω κάνει, αλλά γι’αυτά που ελπίζω να επιτύχω. Θα με παροτρύνει να προσπαθώ πάντα για προσφέρω ακόμα περισσότερο και θα με ενθαρρύνει»

 

Φωτογραφίες: AP Images