@Chanel
@Chanel
20|10|2017 10:45
SHARE
LOOK BY CHANEL

Η Blake Lively γοργόνα της Chanel


Η πάντα «διαβασμένη» στη μόδα Blake Lively κατέπληξε και πάλι τη Νέα Υόρκη στο ντεμπούτο της νέας της ταινίας «Αll I See is You». Κατέπληξε με υπογραφή Chanel... 

Η ηθοποιός εμπιστεύτηκε το γαλλικό οίκο μόδας, επιλέγοντας ρούχα από δυο διαφορετικές συλλογές του Karl Lagerfeld τόσο για την πρεμιέρα της ταινίας, όσο και για τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε. Δύο λουκ τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά τόσο ιδιαίτερα και μοναδικά και τα δύο. 

Η πρεμιέρα 

Για το κόκκινο χαλί η Blake Lively έκανε μια ιδιαίτερα λαμπερή και αρκετά διαφορετική επιλογή: Επέλεξε μια δημιουργία στις αποχρώσεις του μοβ-γκρι, από μεταξωτό τούλι, με διαφάνειες και αλυσίδες που δημιουργούσαν κοψίματα και αναδείκνυαν τις καμπύλες της. Το φόρεμα στο κάτω μέρος ήταν ασύμμετρο και κατέληγε σε κομμάτια υφάσματος-κρόσσια. Είχε κίνηση, ήταν λαμπερό, ιδιαίτερο και ξεχωριστό, η ηθοποιός έμοιαζε με... γοργόνα. Μια εκπληκτική δημιουργία από τη συλλογή Spring-Summer 2007 Haute Couture της Chanel που ταίριαζε γάντι για την περίσταση. 

@Chanel
@Chanel

Η συνέντευξη τύπου 

Στη συνέντευξη τύπου μπορεί το στιλ της Blake Lively να ήταν τελείως διαφορετικό ήταν όμως εξίσου εντυπωσιακό. Ενα crop jumpsuit σε απρόμαυρο καρό από τη συλλογή Fall-Winter 2017/18 Ready-to-Wear  της Chanel. Μια μεταλλική ζώνη τόνιζε τη μέση ενώ η επίσης Chanel τσάντα έκανε το όλο λουκ ακόμη πιο παιχνιδιάρικο.