H Σμαράγδα Καρύδη μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της φορώντας μια μεγάλη τάση της σεζόν | 0 bovary.gr
H Σμαράγδα Καρύδη μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της φορώντας μια μεγάλη τάση της σεζόν | 0 bovary.gr
ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ

H Σμαράγδα Καρύδη μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της φορώντας μια μεγάλη τάση της σεζόν


Μια πολύ δημιουργική σεζόν έχει ξεκινήσει για την Σμαράγδα Καρύδη.

Η παράσταση «Το Ψέμα» στην οποία πρωταγωνιστεί (συμπρωταγωνιστές της ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Κωνσταντίνος Κάππας και η Μυρτώ Αλικάκη) συνεχίζει τη δυναμική διαδρομή της στο Μικρό Παλλάς και μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες βγήκε εκτός συνόρων και ανέβηκε στο Shaw Theatre του Λονδίνου με επιτυχία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το επαγγελματικό βήμα της για φέτος. Η ηθοποιός θα δοκιμάσει για ακόμα μια φορά τις ικανότητές της στην τηλεπαρουσίαση.

Το μουσικό τηλεπαιχνίδι «Νότα μία» (στο οποίο τρεις διαγωνιζόμενοι θα δοκιμάζονται σε ρεφρέν και νότες, για να βρουν τα τραγούδια, να απαντήσουν γρήγορα και να κερδίσουν) έρχεται στον Alpha και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Η Σμαράγδα Καρύδη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο δίνοντάς μια γεύση από την άκρως εντυπωσιακή φωτογράφισή της για το τηλεπαιχνίδι.

 

 

Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά... #backstage #photoshooting @alphatv #ΝόταΜία #comingsoon @kaplanidis @agis_panagiotou @stefanos.vasilakis @konstantinamichopanou @kalli_mavrogeni @matis_fashion #matisfashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις Οκτ 19, 2017, 8:36πμ PDT

Ενα αξιόλογο team βρίσκεται πίσω από το σαγηνευτικό look της Σμαράγδας: ο ενδυματολόγος Άγης Παναγιώτου, ο hairstylist Στέφανος Βασιλάκης και η make up artist Κωνσταντίνα Μιχοπάνου υπογράφουν το αποτέλεσμα.

Η Σμαράγδα Καρύδη φόρεσε μίνι φόρεμα με δαντέλα σε ένα από τα must χρώματα της σεζόν, το βουργουνδί και μαύρα ankle boots.

Ποζάροντας στον φακό του ταλαντούχου φωτογράφου Γιώργου Καπλανίδη, η ηθοποιός μας γοήτευσε με την θηλυκότητά της.