O Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε την πρώτη του Prêt-à-Couture Collection  | 0 bovary.gr
O Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε την πρώτη του Prêt-à-Couture Collection | 0 bovary.gr
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ

O Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε την πρώτη του Prêt-à-Couture Collection


Για τον Βασίλη Ζούλια, η γυναίκα είναι «δύναμη», είναι «δημιουργία», είναι η ίδια η «άνοιξη». Την αγαπά σε όλες τις εκφάνσεις της: ρομαντική, δυναμική, μοιραία.

Mε φόντο το Μέγαρο του Ζαππείου, κάτω από τον αττικό ουρανό, o σχεδιαστής παρουσίασε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου τη νέα του συλλογή για την Ανοιξη-Καλοκαίρι 2018 στο πλαίσιο της 22ης Athens Xclusive Designers Week.

Σε αυτή την πρώτη του Prêt-à-Couture συλλογή, όπου συνδυάζει την Haute Couture με το Prêt-à-porter, ο σχεδιαστής πιστός στον ρομαντισμό και τη θηλυκότητα παρουσίασε τις κομψές σιλουέτες της συλλογής Women in the Garden στο ειδυλλιακό σκηνικό του κήπου του Ζαππείου.

Deux pieces από tailored τζάκετ, σόρτς και παντελόνια, λινά σύνολα, εντυπωσιακά μαντώ εναλλάσσονταν με resort και βραδινά, cocktail φορέματα.

Στην Vassilis Emmamuel Zoulias Spring Summer 2018 Prêt-à-Couture Collection, δροσερά γραμμικά μοτίβα και floral τυπώματα σε τρυφερές και αποχρώσεις μακαρόν δημιουργούν μια ενθουσιώδη παλέτα από κομμάτια, που δικαιώνουν την συνεργασία του δημιουργού με τις Sylloges και τα υφάσματα της Designers Guild. Οι γεμάτες κίνηση δημιουργίες αναδεικνύουν και πάλι ιδανικά τις αξίες τις θηλυκότητας και της κομψότητας με την modern vintage φινέτσα που διαπνέει πάντα τις συλλογές με υπογραφή Zoulias. Τα bold κοσμήματα έφεραν την υπογραφή του Pericles Kondylatos και υπογράμμισαν με το exotic chic ύφος τους τη φιλοσοφία του show, ενώ τα μοναδικά υποδήματα που ενίσχυαν την ένταση των outfit σχεδιάστηκαν ειδικά από την VK Conis.

Την περιποίηση του σώματος επιμελήθηκε o οίκος Molton Brown, οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Λονδίνου, προσφέροντας παράλληλα ένα εκλεκτό δώρο στις προσκεκλημένες του σόου.

Τη ρομαντική βόλτα της συλλογής στον κήπο με το μεγαλοπρεπές σιντριβάνι συνόδευσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, με μελωδίες από τις κλασσικές κινηματογραφικές ταινίες του Φεντερίκο Φελλίνι.