O  Paul Andrew νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Salvatore Ferragamo | 0 bovary.gr
O Paul Andrew νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Salvatore Ferragamo | 0 bovary.gr
25|10|2017 17:00
SHARE
FERRAGAMO

O Paul Andrew νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Salvatore Ferragamo


Ο ιταλικός οίκος μόδας πολυτελών ειδών, Salvatore Ferragamo, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το διορισμό του Paul Andrew στη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της γυναικείας συλλογής του οίκου.

Ο Andrew διορίστηκε Διευθυντής Σχεδιασμού της γυναικείας συλλογής υποδημάτων τον Σεπτέμβριο του 2016, ως μέρος της πρωτοβουλίας του οίκου για την επανεμφάνιση και αναζωογόνηση της βασικής δραστηριότητας του.

«Ο Paul έχει ένα δυναμικό όραμα για τη γυναίκα Ferragamo, το οποίο έχει παρουσιάσει με ακρίβεια και επιτυχία στις συλλογές υποδημάτων του τον προηγούμενο χρόνο. Έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στις βασικές αξίες του οίκου Ferragamo, τις οποίες είναι σε θέση να αναδιατυπώσει και εκφράσει με μία συναρπαστική και ταυτόχρονα σύγχρονη ενέργεια. Είμαι βέβαιος ότι με αυτή την καινούρια ευθύνη, ο Paul θα είναι πλέον σε θέση να ενοποιήσει δημιουργικά όλες τις κατηγορίες προϊόντων της γυναικείας συλλογής με συνοχή και συνέπεια, ενισχύοντας την ταυτότητα του brand μας», δήλωσε ο Eraldo Poletto, CEO του Ομίλου Ferragamo.

O διορισμός του Paul Andrew είναι θεμελιώδους σημασίας για την στρατηγική ενίσχυση της παγκόσμιας θέσης του οίκου Salvatore Ferragamo ως ένα πολυτελές lifestyle brand, με βάση τα υποδήματα και τα δερμάτινα είδη.

Ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής, θα έχει την επίβλεψη στην ανάπτυξη όλων των κατηγοριών των γυναικείων προϊόντων, καθώς και του δημιουργικού περιεχομένου όλων των δραστηριοτήτων marketing και επικοινωνίας.

«Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν τόσο ο Όμιλος Ferragamo όσο και η οικογένεια. Είναι ιδιαίτερο προνόμιο για εμένα να συνεργάζομαι και να απολαμβάνω την εμπειρία ενός από τους σπουδαιότερους οίκους μόδας και δερμάτινων ειδών στον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος από τις ευκαιρίες που θα συναντήσουμε με σκοπό τη δημιουργία μίας ενιαίας και ισχυρής ταυτότητας για μία νέα γυναίκα Ferragamo», δήλωσε ο Paul Andrew.

H πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή του Paul Andrew για τον Salvatore Ferragamo θα παρουσιαστεί στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018/19 του οίκου.