Οι γυναίκες με προσωπικότητα μοιράζονται κάτι κοινό | 0 bovary.gr
Οι γυναίκες με προσωπικότητα μοιράζονται κάτι κοινό | 0 bovary.gr
27|10|2017 22:18
SHARE
INTIMISSIMI

Οι γυναίκες με προσωπικότητα μοιράζονται κάτι κοινό


«Η εξωτερική ομορφιά πηγάζει από μέσα, οπότε θα πρέπει να είμαστε όμορφες εσωτερικά» έγραψε τον Σεπτέμβριο στο Instagram η Ιρίνα Σάικ.

Στη φωτογραφία που συνόδευε η λεζάντα, η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στον φακό του Μάριο Τεστίνο φορώντας ένα τζιν παντελόνι κι ένα γκρι φανελάκι που αγκαλιάζει το σώμα της. Κοιτάζει κατευθείαν την κάμερα με αυτή τη σιγουριά που διακρίνει τις δυναμικές γυναίκες.
Η Intimissimi, η αγαπημένη εταιρεία εσωρούχων που λατρεύει η Ιρίνα Σάικ, (αλλά και όλες εμείς), γνωρίζει πολύ καλά ότι το χαρακτηριστικό που κάνει τις αληθινές γυναίκες να λάμπουν, είναι η αυτοπεποίθηση. Μια αυτοπεποίθηση που πηγάζει από την σιγουριά για τον εαυτό τους. 

Μπορεί να ξοδεύουν ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Να φορούν ό, τι υπάρχει στη ντουλάπα τους, να βγάζουν να αλλάζουν να συνδυάζουν να ξαναβάζουν. Να χρησιμοποιούν αξεσουάρ, να μακιγιάρονται, να ξεβάφονται σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό όμως που δεν διαπραγματεύονται για κανένα λόγο οι γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους είναι τα σουτιέν από τη νέα συλλογή της Intimissimi. 

Μια συλλογή που γιορτάζει τη θηλυκότητα μέσα από διαφορετικά σχήματα και μεγέθη μαζί με το μήνυμα του brand, ότι με το σωστό σουτιέν κάθε γυναίκα μπορεί να νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της. Ό,τι κι αν επιλέξει στο τέλος να φορέσει. Είτε χρησιμοποιήσει μακιγιάζ, είτε βγει έξω φυσική, μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση δεν θα αποχωριστεί το Perfect Bra της Intimissimi. Το τέλειο σουτιέν, είναι αυτό που ταιριάζει στο μέγεθός σας, εκφράζει το στυλ σας, αναδεικνύει τη θηλυκότητά σας. 

Εleonora, Elena, Sofia, Irina. Τέσσερα διαφορετικά σουτιέν για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, Ιρίνα Σάικ, Ντακότα Τζόνσον, Αννα Ιβάνοβιτς, Ελλα Μιλς, που μοιράζονται κάτι κοινό. Νιώθουν υπέροχα μέσα σε αυτά.

Καθένα από τα τέσσερα σουτιέν της Intimissimi έχει τη δική του προσωπικότητα. Το γεγονός άλλωστε ότι φέρουν γυναικεία ονόματα εκφράζει την προσωπική σχέση που αποκτάτε με αυτά. Ανακαλύψτε τα καθώς και τα μυστικά για την καλή διατήρησή τους στον νέο κατάλογο The Perfect Bra Book που θα βρείτε στα καταστήματα Intimissimi.

 

Ιrina Shayk – Eleonora Bra

« Το σουτιέν Eleonora από τη συλλογή Basic είναι το αγαπημένο μου. Προσφέρει απίστευτα άνετη αίσθηση και μπορώ να το φοράω κυριολεκτικά 24 ώρες το 24ωρο: στα ταξίδια, στις εξόδους, στο red carpet. Έχει την τέλεια εφαρμογή!

 

 

Dakota Johnson – Elena Bra

«Αν ήταν να επιλέξω ένα σουτιέν, αυτό θα ήταν το Elena Bra. Ένα από τα αγαπημένα μου Intimissimi κομμάτια, ένα κομψό, μαλακό bralette από δαντέλα, που χαρίζει στο σώμα πολύ καλύτερη δομή».

 

 

Ana Ivanovic – Sofia Bra

«Τα σουτιέν της Intimissimi είναι τόσο άνετα και τέλεια από άποψη στήριξης όπως το ενισχυμένο balconette Sofia. Αν μπορούσα θα τα έπαιρνα όλα! 

 

 

Ella Mills– Irina Bra 

«Eρωτεύτηκα το σουτιέν Irina που φορούσα στη φωτογράφηση. Απλό, ελκυστικό και πολύ άνετο»

 

 

 

O Μάριο Τεστίνο συμπληρώνει από την πλευρά του για την καμπάνια:

«To casting είναι υπέροχο αλλά μου άρεσε εξίσου η πρόκληση να επικοινωνήσεις μία underwear campaign μέσα από γυναίκες που είναι εντελώς ντυμένες. Ήθελα να 
συλλάβω το πώς δείχνουν αλλά και νιώθουν αυτές οι γυναίκες για τα εσώρουχα που φοράνε κάτω από τα ρούχα τους. Είναι ένας πολύ τολμηρός τρόπος για την Intimissimi να πουλάει εσώρουχα»