Splashnews
Splashnews
ERDEM x H&M

Η Alexa Chung φόρεσε το πιο θηλυκό φόρεμα σε πάρτι της Η&M


H Alexa Chung είναι μία από τις μεγαλύτερες trendsetters παγκοσμίως, ένα από τα πιο αγαπημένα Ιt Girls των γυναικών στο εξωτερικό αλλά και στην χώρα μας.

Η Βρετανή είναι πάντα απόλυτα ενημερωμένη για τις τάσεις και συνήθως είναι από τις πρώτες που δοκιμάζει όλα τα νέα trends και τις συλλογές μερικών από τους κορυφαίους οίκους και brands. To ίδιο συνέβη και αυτήν την φορά σε πάρτι για την παρουσίαση της νέας συνεργασίας ERDEM x H&M στο Xόλιγουντ στις 18 Oκτωβρίου. Η Alexa επέλεξε να φορέσει slip dress της συλλογής και φυσικά εντυπωσίασε τα πλήθη.

Το φόρεμα μαύρο, σε μακρύ σχέδιο που φτάνει μέχρι την μέση της γάμπας και ντεκολτέ, κεντημένο εξ΄ ολοκλήρου με παγέτες και με διακριτικά floral prints να το στολίζουν είναι από τα χαρακτηριστικά κομμάτια του οίκου ERDEM. Το συνδύασε με μίνιμαλ strappy πέδιλα και τσάντα φάκελο επίσης σε διαχρονικό μαύρο. Για το μακιγιάζ της επέλεξε γήινους τόνους στο πρόσωπο και φωτεινό κόκκινο κραγιόν, ενώ άφησε τα μαλλιά της να πέφτουν στο πλάι σε χαλαρά κύματα και να αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το όμορφο πρόσωπο της. Όλη της η εμφάνιση χαρακτηρίστηκε από απλότητα και κομψότητα, ενώ η ίδια καταφέρνει να δείχνει απόλυτα θηλυκή.

Splashnews
Splashnews

Όσο για την υπόλοιπη συλλογή περιλαμβάνει όλα τα signature στοιχεία του οίκου Erdem, με πολλά ντελικάτα floral, υφάσματα πλούσια σε μπροκάρ και λεπτομέρειες από Bικτωριανής εποχής βολάν γεμάτα κίνηση και που όλα μαζί αποπνέουν αίσθηση που σε ταξιδεύει στην αγγλική εξοχή.

Στην χώρα μας η πολύαναμενόμενη παρουσίαση της πρώτης αυτής συνεργασίας των δύο “γιγάντων” της μόδας θα πραγματοποιηθεί της Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017. Το ΒOVARY φυσικά θα είναι εκεί. Μέχρι τότε η H&M μας δίνει μια γεύση μέσα από ένα μικρό φιλμ στο hm.com.

Splashnews
Splashnews