@Chanel
@Chanel
28|10|2017 12:20
SHARE
CHANEL ΣΤΗΝ COLETTE

Η Chanel στη Colette -Στήνει ένα ονειρικό σκηνικό στη θρυλική μπουτίκ


Λίγο πριν η θρυλική μπουτίκ Colette κλείσει για πάντα (στις 20 Δεκεμβρίου), η Chanel θα κάνει ένα εντυπωσιακό πέρασμα από τον πρώτο όροφο του καταστήματος... 

Πιστός στην μπουτίκ Colette από τότε που άνοιξε, το 19997, ο Karl Lageferld προσφέρει έναν εξαιρετικό μήνα στο θρυλικό κατάστημα της οδού Saint Honoré του Παρισιού.

Από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 25 Νοεμβρίου η Colette θα κινείται στους ρυθμούς της Chanel καθώς ο γαλλικός οίκος εγκαθίσταται στον πρώτο όροφο για να αναδημιουργήσει το δικό του... σύμπαν. Το ονειρικό σκηνικό εκτός από τις δημιουργίες του γαλλικού Οίκου θα φιλοξενήσει και πολλά happenings. 

Οι συλλογές

Με την είσοδό τους οι επισκέπτες προσκαλούνται να... βυθιστούν σε ένα ντεκόρ εμπνευσμένο από την Cruise συλλογή 2017/18 The Modernity of Antiquity

Οι δημιουργίες από τη συλλογή Fall-Winter 2017/18 Ready-to-Wear θα υπάρχουν στο χώρο από τις 30 Οκτωβρίου, ενώ από τις 6 Οκτωβρίου θα προστεθούν και άλλες από την Cruise συλλογή 2017/18 της Chanel

Η «Βarrie» το brand που είναι γνωστό για τα κασμίρια του θα παρουσιάσει επίσης κάποια πλεχτά από τη συλλογή Fall-Winter 2017/18.

Ο χώρος με τις Ready-to-Wear δημιουργίες της Chanel θα είναι χωρισμένος σε τρία μέρη, με τρεις διαφορετικές και απλές ονομασίες: Μέρα (όπου δίνεται έμφαση στα χρώματα και στα τυπώματα), Νύχτα (με εκλεπτυσμένα φορέματα) και Σπορ (με κομψά αλλά πιο χαλαρά λουκ). 

Ανάμεσα από τους εκρού ντραπέ καμβάδες που αποτελούν το σκηνικό θα ξεπροβάλλουν σταντ από Plexiglas, σαν βίτρινές, με τις ready-to-wear δημιουργίες και αξεσουάρ των συλλογών. 

Οι special εκδόσεις

Ταυτόχρονα θα διατίθενται, καθόλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου, πέρα από τα κομμάτια της συλλογής και κάποια άλλα που βρίσκονται σε περιορισμένη έκδοση: Τ-shirts που έφτιαξε ο Karl Lagerfeld, μια μουσική συλλογή από τον Michel Gaubert (που ντύνει μουσικά τα σόου του Οίκου) αλλά και τα sneakers «Αdidas Originals = PHARRELL WILLIAMS Hu NMD», ειδικά φτιαγμένα από τον Pharrell Williams για αυτή την παρουσίαση της Chanel στην Colette.

Τα happenings

Επίσης, κατά τη διάρκεια του μήνα, όπως προαναφέρθηκε, θα λάβουν χώρα πολυάριθμα happenings. 

Η δημοσιογράφος Daphné Hézard θα υποδέχεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη φίλους της Chanel, διάσημους καλλιτέχνες από τον κόσμο του κινηματογράφου, της λογοτεχνίας, της μουσικής και του χορού. 

Η Caroline de Maigret, πρέσβειρα και εκπρόσωπος του Οίκου θα κάνει μια ομιλία για το στιλ και τη γοητεία. 

Η Creative Makeup και Color Designer της Chanel, Lucia Pica, θα μοιραστεί, σε μια συζήτηση που θα διοργανωθεί, την άποψή της για την ομορφιά. 

Make-up tutorial workshops θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή ταυτόχρονα με την παρουσίαση της συλλογής Chanel Neapolis Spring-Summer 2018. 

Επίσης, στο πρόγραμμα υπάρχει και η συναυλία του γαλλο-κουβανικού γκρουπ Ιbeyi, ενώ ο Αμερικανός γκραφιτάς Futura 2000 θα παρουσιάσει ένα δρώμενο ζωγραφικής. 

Συνδυάζοντας τους κόσμους της μόδας, της ομορφιάς και της μουσικής, η Chanel στην Colette υπογράφει ένα δημιουργικό και σύγχρονο mix & match, που αντικατοπτρίζει την εικόνα του Οίκου. 

Για αυτό το εξαιρετικό γεγονός, τα κέρδη από τη λειτουργία της Chanel στην Colette θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς που υποστηρίζονται από το Chanel Foundation.

«Chanel at Colette»

  • 213, rue Saint-Honoré
  • 75001 Paris
  • 01 55 35 33 90
  • Από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 25 Νοεμβρίου 2017
  • Δευτέρα έως Σάββατο, 11 με 19:00

H Colette στα χρώματα της Chanel 

Ο πρώτος όροφος το... σύμπαν της Chanel!